Csupasport: hét nap alatt hét maratonit futott Miamiban

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2022.12.07. 17:57
Címkék
Piringer László hét nap alatt hét maratonit teljesített Miamiban. Amerikai kihívása előtt a Parlament körül és a Hősök terén merített erőt a turistákból.

„A célom a kreatív sportolás – idézi a csupasport.hu a jelenleg Amerikában lévő Piringer Lászlót. – Más szemszögből akarom nézni a futást, próbálok saját, kreatív ötleteket kitalálni a kiégés és a monoton edzésmódszerek ellen. Igyekszem motiválni azokat a hobbifutókat, akik nap mint nap jobbak akarnak lenni. Abszolút nem a komoly futókat szeretném elkápráztatni. Ezek a kreatív ötletek jók a kiégés ellen is. Mindenkit elkaphat a kiégés, de ha ötletes projekteket találunk ki, ez segíthet.” „A célom a kreatív sportolás – idézi a csupasport.hu a jelenleg Amerikában lévő Piringer Lászlót. – Más szemszögből akarom nézni a futást, próbálok saját, kreatív ötleteket kitalálni a kiégés és a monoton edzésmódszerek ellen. Igyekszem motiválni azokat a hobbifutókat, akik nap mint nap jobbak akarnak lenni. Abszolút nem a komoly futókat szeretném elkápráztatni. Ezek a kreatív ötletek jók a kiégés ellen is. Mindenkit elkaphat a kiégés, de ha ötletes projekteket találunk ki, ez segíthet.”

A teljes interjút ide kattintva olvashatja el.

A szabadidős oldalon olvashat Tuider-Szalay Adriennről is, aki betegsége miatt kezdett el futni, és ma már sikeres maratoni futó.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik