Csupasport: érettségi után jöhet a fitnesz-világbajnokság

Vágólapra másolva!
2021.04.12. 18:56
A magyar és a nemzetközi női szakág egyik legnagyobb ígérete, Vágó Virág fitneszversenyző nemcsak sikeres vizsgát tenne, hanem újabb világbajnoki arannyal gyarapítaná éremgyűjteményét.

– Hogy bírja a jó ideje tartó online tanulást?
– Mit mondjak, nem könnyű – válaszolta Vágó Virág junior-világbajnok fitnesz versenyző, aki a budapesti Táncsics Mihály Általános Iskola és Gimnázium érettségire készülő diákja. – Bár sokat fejlődött a digitális oktatás, és a tanárok is egészen jól belejöttek az online tanításba, sokkal jobban éreztem magam, amikor be kellett járnom az iskolába. Nagyon nehéz így a tanulásra összpontosítanom.– Hogy bírja a jó ideje tartó online tanulást?
– Mit mondjak, nem könnyű – válaszolta Vágó Virág junior-világbajnok fitnesz versenyző, aki a budapesti Táncsics Mihály Általános Iskola és Gimnázium érettségire készülő diákja. – Bár sokat fejlődött a digitális oktatás, és a tanárok is egészen jól belejöttek az online tanításba, sokkal jobban éreztem magam, amikor be kellett járnom az iskolába. Nagyon nehéz így a tanulásra összpontosítanom.

– Idén több jelentős kihívás is vár önre. Mindjárt az első a májusi Magyar Kupa, amely egyben kvalifikációs verseny is a felnőttek kontinensviadalára.
– Gőzerővel készülök a Magyar Kupára, amelyen mindenféleképpen részt veszek, s remélem, kijutok az Eb-re. A gond csak annyi, hogy az idén nyáron érettségizem, s annak ellenére, hogy a lehető legtöbb nemzetközi versenyen szeretném képviselni hazámat, előfordulhat, hogy nem utazom el az Európa-bajnokságra. Ennek ellenére teljes erőbedobással készülök, aztán meglátom, miképpen döntök.

A teljes interjút elolvashatják a csupasport.hu weboldalon, ide kattintva!

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik