Csupasport: a kettétört deszka sem szegte kedvét a brazil lánynak

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.03.26. 15:43
null
Letícia Bufoni igazi vagány brazil csaj (Fotó: AFP)
Címkék
Letícia Bufoni nemcsak csinos, de a világ egyik legjobb gördeszkása, aki Neymarral is remek kapcsolatot ápol. Pedig az édesapja eleinte annyira ellenezte, amit csinál, hogy kettétörte a deszkáját.

Futball vagy gördeszka? Kiskorában ez volt a legnagyobb dilemma a brazil Letícia Bufoni számára, de lelőjük a poént: a csinos brazil hölgy manapság a világ egyik legjobb gördeszkásának számít. Négy éven át volt az első számú hölgy a sportágában, és a világon egyetlen nőként nyert ugyanabban az évben (2003) három aranyérmet az X-Games extrémsport-viadalon.

Na persze mindeközben a labdarúgástól sem szakadt el, amikor teheti, játszik, rendszeresen figyelemmel követi a válogatott mérkőzéseit, és kifejezetten jó kapcsolatot ápol a selecao legnagyobb sztárjával, Neymarral. Több közös képük is van a közösségi oldalon, sőt, korábban együtt tanultak ejtőernyőzni.

Bár az édesapja eleinte szigorúan tiltotta a gördeszkázástól, az édesanyja, a testvére és a nagymamája támogatta, sőt, tizenegy éves korában utóbbitól kapta élete első gördeszkáját. Nem sokkal később az édesapja nemes egyszerűséggel kettétörte azt. Hiába, másnapra egy újjal állított elé, és előbb-utóbb az apuka is kénytelen volt beállni a támogatói sorába.

Letícia Bufoniról bővebben olvashat, képeket és videót is talál a csupasport.hu oldalon!

 

Happy Bday @neymarjrFeliz Aniversárioooo! (Errei, eu seiii)Que Deus continue te abençoando, muita saude, amor, paz e que vc continue sendo essa pessoa feliz e inspiradora.

309k Likes, 2,679 Comments - Leticia Bufoni (@leticiabufoni) on Instagram: "Happy Bday @neymarjrFeliz Aniversárioooo! (Errei, eu seiii)Que Deus continue te abençoando,..."



 

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik