Csak egy klikk! Megmondhatjuk a Facebooknak, mit akarunk látni!

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.07.13. 12:41
A Facebook igazán remek beállítási lehetőséggel kedveskedett felhasználóinak, mostantól nem a legnépszerűbb közösségi oldal algoritmusa, hanem mi magunk dönthetjük el, hogy mely ismerősök és oldalak bejegyzései szerepeljenek kiemelt helyen hírfolyamunkban.

A Facebook a felhasználók hírfolyamában eddig is azoknak az ismerősöknek és követett (kedvelt) oldalaknak a bejegyzéseit helyezte előtérbe, amelyekkel a legtöbbször léptünk interakcióba. A mostani, már Magyarországon is elérhető újítással garantálhatjuk, hogy a számunkra igazán fontos családtagok, barátok vagy követett oldalak tartalmáról semmi esetre se maradjunk le, sőt azokkal találkozzunk először a Facebook megnyitásakor.

A beállítás rövid folyamatát a Nemzeti Sport Online Facebook-oldalával mutatjuk meg, és arra biztatjuk olvasóinkat, hogy helyezzenek minket (is) előtérbe!

Ezt kell tennie, ha nem akar lemaradni az NSO egyetlen Fb-posztjáról sem!
Ezt kell tennie, ha nem akar lemaradni az NSO egyetlen Fb-posztjáról sem!

A kiemelt helyen követni kívánt ismerős profiljára vagy rajongói oldalra érkezve irányítsa az egeret a „Tetszik/Like” (oldalak esetében) vagy a „Követem/Follow” fülre, de ne kattintson. A legördülő menüben pedig egyszerűen pipálja ki a „Megjelenítés elsőként/See first” opciót.

A beállítás mobiltelefonról, a Facebook applikációjában is elérhető. Ehhez elegendő a beállításokon belül a Hírfolyam-beállításoknál (News Feed preferences) az egyes oldalak és ismerősök kiválasztása után a fent leírt folyamatot követni.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik