Birkózó-vb: Veréb Istvánnak hat percig tartott a szereplés

KOHÁN GERGELY (LAS VEGAS)KOHÁN GERGELY (LAS VEGAS)
Vágólapra másolva!
2015.09.11. 21:47
A vb- és Eb-bronzérmes szabadfogású Veréb első meccsén vereséget szenvedett moldovai ellenfelétől, aki ráadásul a következő körben szintén kikapott, így a magyar versenyzőnek véget is ért a Las Vegas-i vb.

A 86 kilogrammos súlycsoportban induló szombathelyi birkózó rögtön első meccsén összekerült azzal a moldovai Pjotr Janulovval, akitől vereséget szenvedett a júniusi Európai Játékok negyeddöntőjében, és sajnos nem sikerült a reváns: Veréb ezúttal 9:4-es vereséget szenvedett.

A moldovai ráadásul a következő körben kikapott az iráni Alireza Karimimacsianitól, így a magyar versenyző számára ennyi volt az idei vb.

„Nyilván az volt a terv, hogy visszavágjak a júniusi vereségért – sajnos nem sikerült – mondta Veréb István. – Jól is indult, de aztán sajnos olyan hibákat követtem el, amelyekből ő pontot, pontokat tudott rajtam csinálni. Ez van, de a jövő évi kvalifikációs sorozatban mindent megteszek azért, hogy kiharcoljam az olimpiai kvótát, méghozzá a lehető leghamarabb, már az első, európai állomáson."

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik