Birkózás: „nem volt alapja” – már nem körözik Bárdosit

Vágólapra másolva!
2017.12.15. 13:58
Csütörtök este futótűzként terjedt a hír, hogy a Budapest Környéki Törvényszék büntetés-végrehajtási csoportja körözést adott ki az olimpiai ezüstérmes birkózó, Bárdosi Sándor ellen garázdaság miatt. A sydneyi olimpián másodikként végző exsportoló akadémiájának Facebook-oldalán nyugtatott meg mindenkit: a körözést visszavonták.

„Viccelődhetnék, de nem teszem... Jelentem, minden rendben az egész családdal! Természetesen a körözést visszavonták! Gondolom, mindenki meglepődik, ha azt mondom, nem volt alapja... Nem tudják elrontani az ünnepeinket!" – olvasható a Bárdosi Küzdősport Akadémia oldalán.„Viccelődhetnék, de nem teszem... Jelentem, minden rendben az egész családdal! Természetesen a körözést visszavonták! Gondolom, mindenki meglepődik, ha azt mondom, nem volt alapja... Nem tudják elrontani az ünnepeinket!" – olvasható a Bárdosi Küzdősport Akadémia oldalán.

FRISSÍTÉS

Bárdosi Sándort sikerült elérnünk, s érdeklődésünkre elmondta, az lehetett a háttérben, hogy egy korábbi ügye kapcsán rá rótt bírságot több részletben fizette be, s az utolsóról szóló igazolás nem jutott el a hatóságokhoz. Amikor az ügyvédje pénteken ezt prezentálta, azonnal visszavonták a körözést.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik