Asztalitenisz: Szudi és Lakatos is elődöntős az ob-n

SZ. M.SZ. M.
Vágólapra másolva!
2021.06.02. 18:25
null
Szudi Ádám (Fotó: Árvai Károly)
Férfi egyesben a válogatott keret két alapembere, Szudi Ádám és Lakatos Tamás is magabiztosan menetelt a gödöllői országos asztalitenisz-bajnokságon, mindketten bejutottak a péntek délutáni elődöntőbe.

 

Miután a férfi párosoknál a Vitsek Iván, Terék Norbert kettős megszerezte a gödöllői országos bajnokság első aranyérmét, a férfi egyes csoportkörével és a főtábla nyolcad- és negyeddöntőjével folytatódott a verseny.

Ami a csoportküzdelmeket illeti, többségében az esélyesek jutottak tovább, az első kiemelt Szudi Ádám 9:0-ás, a másodiknak rangsorolt Lakatos Tamás pedig 9:1-es játszmaaránnyal hozta a három mérkőzését. Érdekesség, hogy a párosban győztes 52 éves Vitsek Iván is feljutott a főtáblára, sőt a nyolcaddöntőt is sikerrel vette, s csak a negyeddöntőben kapott ki Szuditól.

Estére kialakult az elődöntő párosítása, e szerint a felső ágon Szudi Ádám (SPG Walter Wels) Kishegyi Ákossal (Városi SE Dunakeszi), az alsó ágon pedig Lakatos Tamás (Amiens STT) Timafalvi Gergővel (HRT Spedition Egri AK) találkozik péntek délután.

Az országos bajnokság csütörtök délelőtt a női párosok küzdelmével folytatódik, délután pedig női egyesben is kialakul az elődöntő párosítása.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik