Asztalitenisz: Majoros nem tudott élni a ráadáseséllyel

SZŰCS MIKLÓS (Alicante)SZŰCS MIKLÓS (Alicante)
Vágólapra másolva!
2018.09.19. 21:47
Négyből egy férfijátékosunk, Ecseki Nándor kvalifikálta magát a főtáblára, ami jó hír, az viszont már kevésbé, hogy vegyes párosban a mieink máris a nézőtérre szorultak.

Azok után, hogy a férfi egyes selejtezőből egyenes ágon csak Ecseki Nándor jutott fel a főtáblára, a csoportjában második helyen végző Majoros Bence kapott még egy esélyt. A szabályok szerint ugyanis a húsz csoportmásodikból 18-at kisorsoltak és ők egy rájátszásmeccset vívhattak a 64 közé kerülésért. Majoros az olasz Niagol Stoyanovot kapta ellenfélül, de nem bírt vele. Korábban a csoportban a portugál Digo Carvalho ellen háromszor is egy labdára volt a továbbjutástól, akkor nem élt az eséllyel, Stoyanovval szemben pedig végleg elbúcsúzott – ráadásul az esti programban brutális három órája volt: párosban (a dán Anders Linddel), egyesben és végül vegyes párosban (Póta Georginával) is kiesett. Szó, mi szó, ez nem Majoros napja volt...

Ugyancsak kiesett a Szudi Ádám, Pergel Szandra kettős, amelynek nem volt szerencséje, hiszen az egész vegyes páros mezőny egyik legerősebb egységét, a német Franziska, Solja duót kapta ellenfélül a főtábla első fordulójában. Az egyesben elbukó Lakatos Tamás viszont párosban vigasztalódott, a romániai Szőcs Hunorral az oldalán továbbjutott a selejtezőből.

ASZTALITENISZ, EGYÉNI EURÓPA-BAJNOKSÁG, ALICANTE

Férfiak. Egyes. A főtáblára jutásért: Stoyanov (olasz)–Majoros 4:2 (3, 8, –5, –3, 11, 4)

Páros. Selejtező. 2. forduló: Pető, Jevtovics (szerb)–Majoros, Lind (magyar, dán) 3:2 (–9, 8, 6, –9, 8), Lakatos, Szőcs (magyar, romániai)– Evans, Wykes (walesi, Jersey-szigeteki) 3:0 (7, 8, 2)

Vegyes páros. Selejtező. 2. forduló: Szudi, Pergel Szandra–Gunduz, Altinkaya (török) 3:2 (6, 9, –7, –12, 6). A 16 közé jutásért: Franziska, Solja (német)–Szudi, Pergel 3:1 (5, 7, –10, 4), Mladenovic, Ni Xialian (luxemburgi)–Majoros, Póta Georgina 3:0 (6, 7, 7)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik