Asztalitenisz: két szerencsés fiatal Waldnerrel ütögethet

MTI MTIMTI MTI
Vágólapra másolva!
2015.11.25. 18:21
A Generációk Csatája szervezői megállapodtak Gergely Gáborral, így a kétszeres világbajnok is fellép a december 20-ai asztalitenisz-gálán a káposztásmegyeri Jégpalotában. A rendezvényen két szerencsés magyar fiatal játszhat néhány labdamenetet Jan-Ove Waldnerrel.

Az 1975-ben Jónyer Istvánnal párosban, 1979-ben pedig a Berczik Zoltán vezette válogatott tagjaként csapatban vb-aranyérmes legendás játékos a belga Jean-Michel Saive oldalán egy játszmát játszik a Klampár Tibor, Jan-Ove Waldner kettőssel – tájékoztatták a szervezők szerdán az MTI-t.

Friss hír az is, hogy kisorsolták az Urbán Gergely, Angliában élő asztalitenisz-szakember által megvásárolt, magyar fiataloknak felajánlott két úgynevezett Very VIP-belépőt. A szervezők úgy döntöttek, hogy a jegyeket a múlt hétvégi újonc Top 12-bajnokság résztvevői között sorsolják ki. A két szerencsés Dari Helga, a Statisztika versenyzője és András Csaba, a BVSC-Zugló (a Top 12-n győztes) játékosa lett. A nyertesek néhány labdamenetet játszhatnak a Generációk Csatája svéd díszvendégével, az olimpiai és hatszoros világbajnok Jan-Ove Waldnerrel, valamint dedikált ütőfát és fotót is átvehetnek majd a szervezőktől.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik