Asztalitenisz: a Szekszárd nyerte a női KSZL-t

Vágólapra másolva!
2016.05.24. 20:55
Az Extraligában is aranyérmet szerző Szekszárd AC megnyerte a női asztalitenisz Klubcsapatok Szuperligáját, mivel a döntő visszavágóján 5:5-ös döntetlent játszott Hodonínban.

A szekszárdiak már 5:1-re vezettek, s miután a vasárnapi, hazai meccset 6:4-re megnyerték, tulajdonképpen a KSZL-serleget is elhódították – olvasható a teol.hu beszámolójában. A hátralévő találkozókat már nem is játszották le a szekszárdiak, inkább feladták azokat.teol.hu beszámolójában. A hátralévő találkozókat már nem is játszották le a szekszárdiak, inkább feladták azokat.

A Hodonín semmire sem ment az ajándék partikkal, csupán annyit ért el vele, hogy a jegyzőkönyvbe nem vereség, hanem 5:5-ös döntetlen került be. A SZAC történelmi sikert ért el, hiszen korábban még sosem végzett ilyen előkelő helyen a KSZL-ben, amelyben eddig egy bronzérem volt a legjobb eredménye.

NŐI ASZTALITENISZ KLUBCSAPATOK SZUPERLIGÁJA, DÖNTŐ, VISSZAVÁGÓ
SKST HODONÍN (cseh)–Szekszárd AC 5:5
Eredmények
Páros:
Lenka Harabaszová, Renata Strbiková–Lovas Petra, Madarász Dóra 2:3
Egyéni: Harabaszová–Jü Jang 1:3, Strbiková–Madarász 2:3, Katerina Penkaková–Li Fen 2:3, Strbiková–Jü Jang 3:1, Harabaszová–Li Fen 0:3, Penkaková–Madarász 3:0 (játék nélkül), Strbiková–Li Fen 3:0 (játék nélkül), Penkaková–Jü Jang 3:0 (játék nélkül), Harabaszová–Madarász 3:0 (játék nélkül). Kupagyőztes: a Szekszárd AC, 11:9-es összesítéssel.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik