Ajánló: háromgyerekes anya a terepfutóverseny favoritja

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.10.25. 18:17
Címkék
November 3-án Csillaghegyről rajtol a 87.5 kilométeres, Budaörsön célba érő terepfutóverseny, a legendás Piros 85. A női örökranglista élén álló Tiricz Irén az idén is a legnagyobb esélyes.

„Hétköznapi nő, feleség, anyuka vagyok, aki kedvtelésből elkezdett futni. A lakóhelyemet illetően szerencsés vagyok, a harmadik lányunk születése előtt a Kevély lábához költöztünk, így a tökéletes edzőterem adva van a felkészüléshez” – mondta a háromgyermekes családanya a csupasport.hu-nak adott interjúban, amelyet ide kattintva olvashatnak el.„Hétköznapi nő, feleség, anyuka vagyok, aki kedvtelésből elkezdett futni. A lakóhelyemet illetően szerencsés vagyok, a harmadik lányunk születése előtt a Kevély lábához költöztünk, így a tökéletes edzőterem adva van a felkészüléshez” – mondta a háromgyermekes családanya a csupasport.hu-nak adott interjúban, amelyet ide kattintva olvashatnak el.

A cikkből nemcsak Tiricz Irénről tudhatja meg, milyen formában várja a versenyt, hanem a közelgő Piros 85-ről is megtalálja a legfontosabb információkat.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik