Ajánló: az időeltolódás és repülésiszony sem akadály

Vágólapra másolva!
2019.11.11. 19:47
Nyircsák József testépítő világszínvonalú produkciót mutatott be a felnőtt-világbajnokságon annak ellenére, hogy a riválisok mellett az időeltolódással és a repüléstől való félelemmel is meg kellett küzdenie.


A Csupasport beszámolója.

A Csupasport beszámolója.


Show- és látványelemekben gazdag megnyitóünnepséggel kezdődött november 7-én, csütörtökön a felnőtt férfi testépítő- és fitnesz-világbajnokság, amely részvételi rekordot döntött.

Magyarországot két testépítő- és fitneszversenyző, Szabó Roland (fitnesz, Men's Physique) és Nyircsák József (testépítés, Games Classic Bodybuilding) képviselte az egyesült arab emírségbeli Fudzsairában megrendezett eseményen.

Mint korábban megírtuk, a vb előtt a hazai szövetség úgy döntött, ezúttal két juniorkorút nevez a világeseményre. Ennek köszönhetően Szabó és Nyircsák is először szerepelhetett felnőtt vb-n, méghozzá nem is akárhogyan!

A teljes beszámolón kívül a Csupasporton olvashatnak a híres a Balboa-körről is, amely szinte kultikus útvonal a Budai-hegyekben. Szokták mondani, egyszer minden terepfutónak teljesítenie kell.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik