Ajánló: 24 órás rekorddöntés tacóval és sörrel

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.12.29. 19:53
Címkék
Camille Herron decemberben 262.1 km-t teljesítve megdöntötte a 24 órás futás női világcsúcsát, s összetettben első lett az ultrafutóknak rendezett Desert Solstice meghívásos versenyen.

A harminchat éves amerikai hölgynek soha nem volt átlagos az élete, sőt, már születése sem volt hétköznapi, lévén karácsonykor, december 25-én született. Ám ez még csak a kaland kezdete volt, három évesen kis híján vízbe fulladt, ám az úszást komoly szinten űző édesanyja végül megmentette, és már gyerekkorában is előszeretettel feszegette határait.A harminchat éves amerikai hölgynek soha nem volt átlagos az élete, sőt, már születése sem volt hétköznapi, lévén karácsonykor, december 25-én született. Ám ez még csak a kaland kezdete volt, három évesen kis híján vízbe fulladt, ám az úszást komoly szinten űző édesanyja végül megmentette, és már gyerekkorában is előszeretettel feszegette határait.

Édesapja visszaemlékezése szerint hétéves korában hat órán keresztül étel és ital nélkül ájulásig kosárlabdázott, nem csoda tehát, hogy a huszonnégy órás phoenixi versenyt is mosolyogva futotta végig. Pedig 1999-ben, az oklahomai tornádóban odaveszett a család otthona, neki pedig sérülései miatt főiskolás korában ideiglenesen abba kellett hagynia a versenyszerű futást. Vagyis minden elmondható, csak az nem, hogy zökkenőmentes volt az élete.

Egyéb érdekességek a csupasport.hu weboldalon, amelyen kiderült, mely az a szabadidős tevékenység, amely a felmérések szerint növeli a kreativitást, csökkenti a stresszt és a különböző egészségügyi problémák kialakulását, s boldogabb életet ígér.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik