HIRDETÉS
HIRDETÉS
nemzetisport.hu 2017.10.06 12:04 Frissítve: 2017.10.06 12:38

A világ legjobbjai érkeznek a Fitparádéra

A Fitparádé kétnapos, nemzetközi multisport fesztivál, amelyet már 15 éve nagy sikerrel rendeznek meg október második hétvégéjén a XII. kerületi MOM Sport-ban. A Fitparádét először 15 évvel ezelőtt, Debrecenben rendezték meg, majd 10 éve a Fitparádéval nyitotta meg kapuit a MOM Sport. Az esemény rangját bizonyítja az is, hogy ma is a világ legjobb versenyzői érkeznek ide megmérettetni magukat több sportágban is. (x)

HIRDETÉS

 

 

A legnépszerűbb edzőtermi-, erő- és ügyességi sportokra épül a Fitparádé koncepciója. 2005-ben nyitottak a tömegsportok irányába, prevenciós célzattal, a fiataloktól az idősekig minden korosztálynak mutatva alternatívát az egészséges életmód felé, számos sportággal és mozgásformával ismertetve meg a látogatókat. Évről évre növekszik a versenyek, versenyzők és a látogatók száma, hiszen a szervezők szem előtt tartják a partnerek és látogatók igényeit, érdeklődését és a legújabb trendeket, amelyeknek létrehozásában a rendezvény maga is élen jár.

A 2 napos multisport fesztivál keretében show-elemekkel, egészséges életmódra épülő kiállítással és gyerek versenyekkel (úszóbajnokság, kéttusa kupa), valamint programokkal színesítik a sportversenyek és bemutatók széles skáláját.

Több sportági szövetség rangos magyar és nemzetközi bajnokságait (pld. szkander, erőemelés, fekvenyomás, shambo küzdősport, crosstraining) foglalja magába a Fitparádé, ahol mindig nemzetközi- és hazai sportikonok népszerűsítik az erő-, esztétikai-, állóképességi és ügyességi sportokat.

Azoknak, akik csak szemlélődni vágynak tánc- és küzdősport bemutatókkal színesítik a programokat a szervezők és vasárnap a külterület gyerek zónájában arcfestéssel, ugrálóvárral, kézműves foglalkozásokkal, lufi hajtogató bohóccal várják a családosokat.

A kerületi lakosoknak vasárnap 2 órán keresztül biztosítanak ingyenes úszást a szervezők. A rendezvény szombati napja koncepcionálisan az erő ünnepe, míg a vasárnap a szépségé. A Fitparádénak otthont adó MOM Sport a beltéri, a kültéri és a vizes sportok számára egyaránt helyszínként tud szolgálni és ezzel a világon egyedülálló a programkínálat.

A sportrendezvényhez kapcsolódó Fitexpo kiállítói között megtalálhatók a fitness-, wellnes és beauty ipar minőségi szolgáltatói, média szereplői, melyek folyamatos promóciós tevékenységgel, kóstolókkal, ajándékokkal vonzzák a látogatókat.

A rendezvény legújabb, nagy sikernek örvendő programjának ígérkezik a Fitparade Semi Pro Invitational, amelynek keretében szombaton a legizmosabb férfi testépítő, még vasárnap a leggyönyörűbb női fitnesz modellek mérettetnek meg a nemzetközi mértékkel mérve is jelentős kiemelt díjazású versenyeken, amelyek abszolút győztesei a Fitparádé győzelmet követően világbajnokok lettek.

A Fitparádé 2017-ben elnyerte Rendezvény-Esemény kategóriában a Magyar Marketing Szövetség Városmarketing Gyémánt Díját, 2016-ban és 2015-ben pedig Márkaépítés kategóriában Országos KKV Marketing Gyémánt Díjat kapott. A multisport fesztivál rendezője Buranits Ildikó, akit korábban az év sport promoterének választottak.

Részletes programinformáció: www.fitparade.hu; www.facebook.com/MomSport

 

 

HIRDETÉS

A Nemzeti Sport digitális formában - az e-újságért kattintson ide!

HIRDETÉS
2018.07.13 15:06:14

Egyéb egyéni nemzetisport.hu

Varga Roli, Szász Kitti és Kálnoki-Kis Dávid megmutatta az övét és leesett az állunk! (X)

2018.07.13 14:02:59

Egyéb egyéni nemzetisport.hu

Az idei nemzetközi eredmények alapján a magyarok közül öten is a világ élmezőnyéhez tartoznak.

2018.07.12 15:53:55

Egyéb egyéni nemzetisport.hu

Több mint harminc sportág közül lehet választani a legsportosabb nyári fesztiválon.

2018.07.05 21:35:51

Egyéb egyéni GALAMBOS DÁNIEL, TUMBÁSZ HÉDI (fotó)

Juhász Adrián besegít a családi gazdaságba, míg a szabadidejét igyekszik kislányával, Dézivel tölteni.

2018.07.02 00:25:56

Egyéb egyéni MALONYAI PÉTER

ALAPVONAL A megalomániával az a baj, hogy önmozgása van. Ha a pénz, tehát az üzlet szempontjai vezérlik, esély sincs a megálljra. A futball a legjobb példa rá.

HIRDETÉS
HIRDETÉS