nemzetisport.hu 2017.10.06 12:04 Frissítve: 2017.10.06 12:38

A világ legjobbjai érkeznek a Fitparádéra

A Fitparádé kétnapos, nemzetközi multisport fesztivál, amelyet már 15 éve nagy sikerrel rendeznek meg október második hétvégéjén a XII. kerületi MOM Sport-ban. A Fitparádét először 15 évvel ezelőtt, Debrecenben rendezték meg, majd 10 éve a Fitparádéval nyitotta meg kapuit a MOM Sport. Az esemény rangját bizonyítja az is, hogy ma is a világ legjobb versenyzői érkeznek ide megmérettetni magukat több sportágban is. (x)

 

 

A legnépszerűbb edzőtermi-, erő- és ügyességi sportokra épül a Fitparádé koncepciója. 2005-ben nyitottak a tömegsportok irányába, prevenciós célzattal, a fiataloktól az idősekig minden korosztálynak mutatva alternatívát az egészséges életmód felé, számos sportággal és mozgásformával ismertetve meg a látogatókat. Évről évre növekszik a versenyek, versenyzők és a látogatók száma, hiszen a szervezők szem előtt tartják a partnerek és látogatók igényeit, érdeklődését és a legújabb trendeket, amelyeknek létrehozásában a rendezvény maga is élen jár.

A 2 napos multisport fesztivál keretében show-elemekkel, egészséges életmódra épülő kiállítással és gyerek versenyekkel (úszóbajnokság, kéttusa kupa), valamint programokkal színesítik a sportversenyek és bemutatók széles skáláját.

Több sportági szövetség rangos magyar és nemzetközi bajnokságait (pld. szkander, erőemelés, fekvenyomás, shambo küzdősport, crosstraining) foglalja magába a Fitparádé, ahol mindig nemzetközi- és hazai sportikonok népszerűsítik az erő-, esztétikai-, állóképességi és ügyességi sportokat.

Azoknak, akik csak szemlélődni vágynak tánc- és küzdősport bemutatókkal színesítik a programokat a szervezők és vasárnap a külterület gyerek zónájában arcfestéssel, ugrálóvárral, kézműves foglalkozásokkal, lufi hajtogató bohóccal várják a családosokat.

A kerületi lakosoknak vasárnap 2 órán keresztül biztosítanak ingyenes úszást a szervezők. A rendezvény szombati napja koncepcionálisan az erő ünnepe, míg a vasárnap a szépségé. A Fitparádénak otthont adó MOM Sport a beltéri, a kültéri és a vizes sportok számára egyaránt helyszínként tud szolgálni és ezzel a világon egyedülálló a programkínálat.

A sportrendezvényhez kapcsolódó Fitexpo kiállítói között megtalálhatók a fitness-, wellnes és beauty ipar minőségi szolgáltatói, média szereplői, melyek folyamatos promóciós tevékenységgel, kóstolókkal, ajándékokkal vonzzák a látogatókat.

A rendezvény legújabb, nagy sikernek örvendő programjának ígérkezik a Fitparade Semi Pro Invitational, amelynek keretében szombaton a legizmosabb férfi testépítő, még vasárnap a leggyönyörűbb női fitnesz modellek mérettetnek meg a nemzetközi mértékkel mérve is jelentős kiemelt díjazású versenyeken, amelyek abszolút győztesei a Fitparádé győzelmet követően világbajnokok lettek.

A Fitparádé 2017-ben elnyerte Rendezvény-Esemény kategóriában a Magyar Marketing Szövetség Városmarketing Gyémánt Díját, 2016-ban és 2015-ben pedig Márkaépítés kategóriában Országos KKV Marketing Gyémánt Díjat kapott. A multisport fesztivál rendezője Buranits Ildikó, akit korábban az év sport promoterének választottak.

Részletes programinformáció: www.fitparade.hu; www.facebook.com/MomSport

 

 

A Nemzeti Sport digitális formában - az e-újságért kattintson ide!

2018.03.22 12:05:57

Egyéb egyéni nemzetisport.hu

Kaland, outdoor, szabadidő – megszámlálhatatlan élmény.

2018.03.22 10:50:42

Egyéb egyéni nemzetisport.hu

A futóknak készül a Liget déli sarkába kerülő, 2 kilométer hosszúságú, színezett rekortánpálya.

2018.03.15 23:41:16

Egyéb egyéni DEÁK ZSIGMOND

ALAPVONAL. Azt szokták mondani, a történelmi távlathoz legalább ötven-száz év eltelte szükséges, de a statisztikai adatok nem hazudnak, a mieink sporttörténeti sikereket arattak az utóbbi hetekben, hónapokban.

2018.03.11 11:25:18

Egyéb egyéni SZÖVEG: THURY GÁBOR, FOTÓK: DÖMÖTÖR CSABA

„Volt, van bennem egy olyan tulajdonság, hogy ha valamibe belevágok, azt megpróbálom végigvinni. ”

2018.03.07 16:30:29

Egyéb egyéni MTI

Az első teljesen vak hegymászó az amerikai Erik Weihenmayer volt 2001-ben.