TCR: rutinos pilóta segít megszerezni a vb-címeket Michelisz csapatának

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.11.07. 14:46
A többszörös TCR-bajnok Josh Files csatlakozik Michelisz Norbert csapatához, a M1RA Racinghez a TCR International Series túraautó-bajnokság jövő hétvégi szezonzárójára.

November 17-én és 18-án rendezik a szezonzárót a TCR International Seriesben, melynek bajnoki címére a M1RA Racing magyar versenyzője, Tassi Attila is esélyes. A Michelisz Norbert által alapított csapatban azonban Tassi és a másik állandó versenyző, Roberto Colciago mellett Josh Files is szorgosan gyűjtheti a pontokat az idény utolsó versenyhétvégéjén. TCR International Seriesben, melynek bajnoki címére a M1RA Racing magyar versenyzője, Tassi Attila is esélyes. A Michelisz Norbert által alapított csapatban azonban Tassi és a másik állandó versenyző, Roberto Colciago mellett Josh Files is szorgosan gyűjtheti a pontokat az idény utolsó versenyhétvégéjén.

Files neve egyébként más TCR-sorozatokból lehet ismerős, ugyanis a brit pilóta kétszer a német, egyszer pedig a közép-keleti szériát tudta megnyerni.

Jelenleg Jean-Karl Vernay vezeti az egyéni összetettet 207 ponttal, a franciát 21 pontos lemaradással követi Tassi Attila a második helyen. A csapatok összetettjében nagy előnnyel áll az élen a M1RA.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik