Motokrossz: hetedszer csapatbajnok a HTS, beérte a Honvédot

NAGY NORBERTNAGY NORBERT
Vágólapra másolva!
2019.10.14. 17:01
null
A csapatbajnoki dobogó
Fölényes HTS-sikert hozott a motokrossz csapatbajnokság Ajkán. A Szvoboda Bence, Varga Imre és Hugyecz Erik alkotta trió lehengerlő motorozással gyűjtötte be a peresztegi istálló hetedik csapataranyát, beérve ezzel a valamikori Honvéd Budapest motokrossz szakosztályát.

A peresztegi HTS Team 2012 óta egyszer veszítette el a legjobb magyarországi motokrosszcsapatnak járó díjat. Versenyzői közül egyéniben az idén Szvoboda Bence tizedik, Varga Imre ötödik bajnoki címének örülhetett, míg Hugyecz Erik és Jakob Kristóf a második pozícióban zárta saját kategóriáját.

Miután 2019-ben a külföldi kihívók távol maradtak, a Szvoboda Bence, Varga Imre, Hugyecz Erik triónak jutalomjátékot hozott a csapatverseny három futama, amelyeken három kategória résztvevői körmérkőzés szerűen mérték össze tudásukat.

Az idén a cseh és a magyar MX1-es trónt is elfoglaló Szvoboda két futamgyőzelmet szerzett, míg Hugyecz egy első és egy második, Varga pedig két második hellyel járult hozzá a HTS KTM Team sikeréhez.

A HTS Team hetedszer nyerte meg a csapatbajnokságot, beérve ezzel a győzelmi rekordot tartó – már megszűnt – Honvéd Budapest motokrossz szakosztályát. A csapatbajnoki dobogó második fokára a Fehér Géza-vezette MAMI Team Fehér motorosai állhattak fel, a bronzérmet pedig az id. Németh Kornél szakmai irányítását élvező Danuvia 125 SE versenyzői nyakába akasztották.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik