Kamion Eb: Kiss Norbert 10. hellyel és egy ponttal zárt

MTI MTIMTI MTI
Vágólapra másolva!
2017.05.14. 17:41
A kétszeres Európa-bajnok Kiss Norbert 10. lett a gyorsasági kamion Eb idénynyitó versenyhétvégéjének vasárnapi első futamán az osztrák Red Bull Ringen, míg a negyedik versenyt műszaki hiba miatt kénytelen volt feladni.

A sorozat hivatalos honlapja szerint a 32 éves szombathelyi pilóta a délelőtti időmérő edzésen a harmadik rajtkockát szerezte meg, de a kora délutáni első futamon számos pozíciót veszített, a versenyt pedig egy baleset miatt félbe kellett szakítani, így az egy körrel korábbi állás alapján Kissnek meg kellett elégednie a 10. hellyel.

A Tankpool24-Mercedes magyar versenyzőjének a hétvége utolsó futamát műszaki hiba miatt fel kellett adnia, így a szombati második és hatodik helyével együtt 16 pontot szerzett az idénynyitón, ezzel az összetett pontversenyben a nyolcadik helyen áll.

A kamion Eb idénye két hét múlva, az olaszországi Misanóban folytatódik, majd augusztus 26–27-én a Hungaroringre látogat a mezőny. A 3. Kamion Eb és Fesztivál szervezői az idei eseményre is számos családi és gyermekprogrammal, valamint izgalmas betétfutamokkal és kísérőrendezvényekkel készülnek a kilátogatóknak.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik