Érkezik a legjobb autós show!

Vágólapra másolva!
2014.06.15. 23:32
null
Ilyen még nem volt a Papp László Sportarénában: három idióta ökörködése piszok drága autókkal
Öt évnyi turnézás után, a díjnyertes TV műsoron alapuló és óriási népszerűségnek örvendő autós show végre Budapesten is látható lesz! A világ legnagyobb autós showja, amiben Jeremy Clarkson, Richard Hammond, James May és a titokzatos sofőr, Stig is szerepel, most először érkezik hazánkba.

„Végre Budapestre is elvisszük a show-t és ez lesz az első alkalom, hogy élőben lépünk fel itt. Bár igazából nem tudom még, hogy pontosan mivel készülünk, de biztosan ígérhetem, hogy különleges lesz. Őrült pirotechnikai megoldások, hajmeresztő mutatványok, hihetetlen drága autók pazar felhozatala – nem is beszélve arról, amit tőlünk kap a közönség: a szokásos szócsatákat, ugratásokat, szóval az elmaradhatatlan kakaskodást” – avat be a részletekbe Jeremy Clarkson.

A Top Gear Live egy látványos autós show-t kínál izgalmas mutatványokkal, csattanásokkal, darabokra törésekkel, zuhanásokkal, speciálisan átalakított autókkal és természetesen a híres Top Gear humorral.

Richard Hammond a következőket fűzi hozzá: „Budapest egy remek nagyváros és rengeteg kiváló eseményt rendeztek már meg itt. Ami azonban még nem volt eddig, az három idióta ökörködése piszok drága autókkal az Arénában. Ennek lehet, hogy megvan a maga oka. Nem tudom. Majd július elsején kiderül.”

Jeremy pedig elárulja miért ígér a Top Gear Live még a Formula 1-nél is több izgalmat: „Nagyon várom már, hogy Budapestre menjünk az élő show-val. Tudom, hogy ez a város nagyon járatos a Formula egyben, a mi előadásunk körülbelül ugyanaz, csak sokkal több benne az ütközés és kevesebb az unalmas fejtegetés a kerék-csere taktikázásról.”

Pirotechnika, hatalmas lóerejű gépek és remek zene kíséri ezt a lélegzetelállító előadást, valamint néhány a világ legdrágább, legerősebb és időnként abszurd módon átalakított autóiból garantálja a vibráló atmoszférát a show közönsége számára.

Bár Magyarország nem kvalifikálta magát az idei foci vb-re, a közönségnek mégis lesz alkalma biztatni magyar focicsapatot a Top Gear Live előadás alatt, miután Anglia csapata kihívta egy autókkal játszott futballmeccsre. Lehet, hogy a magyar csapat a hazai közönség előtt meg tudja ismételni az 1953-as győzelmet? Clarkson mindenesetre úgy gondolja, a meccset még le kell játszani, de elárulta, hogy „mi Angliát képviseljük – és így rendszerint győzni szoktunk.”

Mindehhez jön még egy szekérverseny is, amelyet motorokkal és nem lovakkal irányítanak, s ahol a műsorvezetők Stiggel versenyeznek, csakúgy mint a lángoló rally autók előadása, amely garantáltan a székekhez szegezi a nézőket.

Ez is Top Gear de ugyanakkor egy lenyűgöző élő aréna show. Ahogy Jeremy Clarkson megjegyezte: „A legkedveltebb autós műsort alakítottuk át a világ leglátványosabb autós showjává. A Top Gear legjobb részeit használtuk nagyravágyó kísérletként az élő aréna showban. És az eredmény minket igazol!”

A budapesti előadásokra belépők a topgearlive.hu oldalon keresztül kaphatók.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik