Autósport: nem akármilyen nyereményt kap Vogel Adrienn szurkolója

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.10.01. 10:29
null
Kun Adrián beülhet majd Vogel Adrienn mellé (Fotó: Yellow Flag Media)
Habár közeledik a szezon vége pályán és raliban egyaránt, Vogel Adrienn az év második felében is tartogat meglepetéseket szurkolóinak. Most legjobban informált követője kipróbálhatja, milyen Notheisz Ivett navigátor helyén ülni.


Versenykamionnal, kis- és nagy pályaverseny-autóval együtt összesen 23 féle járművet próbált ki eddigi karrierje alatt Vogel Adrienn. A Kia Platinum Cupban és a Kia Platinum Rally Cupban is szereplő magyar versenyző kíváncsi volt rá, tudja-e valaki pontosan követői közül, hogy milyen sokoldalú.

Kun Adrián nemcsak hozzávetőlegesen, hanem telibe találta a helyes megfejtést.

„Nagyjából két éve követem Adriennt, előbb külsőre tetszett meg, aztán láttam, hogy milyen vagány, jól is vezet, azóta szurkolok neki. Azt tudtam, hogy sok autóval versenyzett, azt viszont nem, hogy pontosan mennyivel, de mivel a huszonhárom a kedvenc számom, megpróbáltam, és bejött” – árulta el trükkjét Adrián a Yellow Flag Mediának.

A szerencsés nyertes jutalma nem marad el: hamarosan élesben is megtapasztalhatja Adrienn versenyzői kvalitásait.

„Várhatóan a közeljövőben, egy teszten ül majd be mellém Adrián. Szeretem, ha valahogyan viszonozni tudom a szurkolóimnak a fáradhatatlan biztatásukat, hiszen minden versenyemet végigdrukkolják, sokan személyesen is, sokan a közösségi oldalakon. Remélem, hogy az év végi Nyíregyháza-ralin is találkozhatok velük, hiszen a magyar raliszurkolók világszerte híresek megszállottságukról. Erre a fajta buzdításra pedig minden versenyzőnek szüksége van. És hogy valahogyan megháláljuk ezt a kitartó szurkolást, hamarosan egyedi szurkolói kollekcióval jelentkezünk” – mondta Vogel Adrienn.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik