Megyék Csatája: parádés meccseket vívtak a hírességek LoL-ban és FIFA-ban

D. Á.D. Á.
Vágólapra másolva!
2020.10.13. 12:42
Fantasztikus hangulatban telt az a néhány óra, amelyet a magyar sztárok az Idézők Szurdokában, valamint a FIFA-arénákban töltöttek. Összesen 19 megyei híresség, valamint a 4 égtáj vezetője csapott a billentyűk és kontrollerek közé, hogy megmutassák ellenfelüknek, ők a jobb LoL-és FIFA-játékosok.

SZTÁRFUTAM FIFA ÖSSZEFOGLALÓ
Jakabos Zsuzsa Franciaország válogatottját, Berki Krisztián az olasz nemzeti tizenegyet vezette harcba, de a rendes játékidőben nem született döntés, 1–1-es eredmény után jöhetett a szétlövés. A mindent eldöntő tizenegyespárbajban mindkét fél hibázott, de Donnarumma idegei nem bírták, ezzel az olimpikon úszónő győzelmével zárult az összecsapás.

A másik ágon Majka és Horváth Tomi eresztette egymásnak virtuális labdarúgóit. Az ózdi rapper otthonosabban mozgott a gyepen, hiába tett meg mindent a Sztárban Sztár nyertese, ezúttal csak a szépítő gól jött neki össze – 3–1-re a Manchester United és Majka diadalmaskodott.

SZTÁRFUTAM LEAGUE OF LEGENDS ÖSSZEFOGLALÓ
Észak képviselői voltak a Sztárfutamon: Aradi Balázs, Szorcsik Viki, Sass Dani, Demeter Alexandra, Tőrös „Bazska” Balázs
Dél képviselői voltak a Sztárfutamon: Liszkai Márk, Szvoboda Bence, Kovács Helga, Kenderesi Tamás, Kiss Imi
Nyugat képviselői voltak a Sztárfutamon: Deego, Meggyes Dávid, Illés Fanni, Eckü, Diaz
Kelet képviselői voltak a Sztárfutamon: Kőváry Anett, Muri Enikő, Szepesi Tibi, Baji Balázs, Debreczeni Dóra

Észak és dél küzdelmében egyértelműen uralták az Ordító Szakadékot Liszkai Márkék, Nidalee irányításával még egy Pentakillt is begyűjtött a testépítő. Kelet és nyugat összecsapásában egyik csapat sem tudott meglépni ellenfelétől, a végletekig kiélezett harcok után végül a keletieknek sikerült ledönteniük a nyugati Nexust.

A szórakoztató rendezvényen olyan sztárok kóstoltak bele az e-sportok világába, akik eddig egyáltalán nem ismerték ezt a világot. A Mediaworks szervezésében zajló Megyék Csatája Országos E-sport Versenynek első nagyobb állomása volt a Sztárfutam, innentől a reflektorfénybe a megyék legjobb LoL- és FIFA-játékosai kerülnek, akik megküzdhetnek az 1 millió forintos összdíjazásért.

Ne feledjétek, hogy még mindig tart a Megyék Csatája Országos E-sport Verseny FIFA 21 tornájának regisztrációs szakasza. Nevezni a megyekcsataja.hu oldalon tudtok, ahol további részleteket tudhattok meg a versenyről!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik