Juventus: két Bayern-játékost néztek ki a torinóiak

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.05.25. 20:42
A Corriere dello Sport értesülései szerint a Juventus szemet vetett a Bayern München két futballistájára, Douglas Costára és Renato Sanchesre.

Douglas Costa távozásáról már korábban is olvasni lehetett, csakúgy mint Renato Sancheséről is. Előbbi nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket a bajor csapatban, pedig a 2015–2016-os szezon őszén csapata egyik legjobbja volt.

A 19 éves portugál Európa-bajnok 2016 nyarán érkezett Németországba, ám csupán epizódszerepet kapott Carlo Ancelotti vezetőedzőtől. Az ő esetében inkább a kölcsönadás lenne logikusabb opció.

A hírek szerint a német rekordbajnok kész lenne végleg megválni a brazil szélsőtől, amennyiben legalább ugyanannyiért el tudná adni, mint amennyiért megvásárolta a Sahtar Donecktől. Ez 30 millió euró volt 2015 nyarán, és állítólag a torinói klub 35 milliós ajánlatot készül letenni az asztalra, ráadásul Massimiliano Allegri kívánságlistáján előkelő helyet foglal el a 26 éves játékos.

Karl-Heinz Rummenigge, a Bayern Münchent működtető gazdasági társaság vezérigazgatója és Andrea Agnelli, a Juventus elnöke június 3-án Cardiffban találkozik majd, igaz, hivatalosan az európai klubok szövetségének találkozóján vesznek részt mindketten, a német Eb-győztes viszont nem a helyszínen tekinti meg a BL-döntőt.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik