Bayern: a játékos nem kertel, szívesen menne a Milanba

Vágólapra másolva!
2017.07.26. 07:29
Renato Sanches bosszús, hogy eddig kevés játéklehetőséget kapott a Bayern Münchennél; a tavaly szerződtetett fiatal portugál labdarúgó úgy véli, mindenki jól járna, ha a Milanba szerződhetne.

„Nem vagyok elégedett. Természetesen szeretnék több időt a pályán tölteni, ezért aztán olyan klubhoz vágyom, amelyiknél erre lehetőséget kapok – idézi az Independent a Milannal hírbe hozott Renato Sanchest a Chelsea elleni keddi felkészülési mérkőzés (3–2) után. – A Milannál próbát tenni például nagyon érdekes lenne. Kíváncsi vagyok, valóban vannak-e terveik velem, és ha igen, meg tud-e egyezni a két klub. Ázsiából visszatérve leülünk, és remélhetőleg megtaláljuk a megoldást. Fiatal vagyok, sokat akarok játszani, és úgy vélem, erre Milánóban több esélyem lenne, mint Münchenben.”a Milannal hírbe hozott Renato Sanchest a Chelsea elleni keddi felkészülési mérkőzés (3–2) után. – A Milannál próbát tenni például nagyon érdekes lenne. Kíváncsi vagyok, valóban vannak-e terveik velem, és ha igen, meg tud-e egyezni a két klub. Ázsiából visszatérve leülünk, és remélhetőleg megtaláljuk a megoldást. Fiatal vagyok, sokat akarok játszani, és úgy vélem, erre Milánóban több esélyem lenne, mint Münchenben.”

Renato Sanches nagy ígéretként, a 2016-os Európa-bajnokság legjobb fiatal játékosaként, friss Európa-bajnokként érkezett tavaly nyáron a Benficától a Bayernhez, de sem ő, sem a német klub nem elégedett maradéktalanul az eddigi együttműködéssel, és a bajorok egyértelművé tették: megfelelő ajánlat esetén elengedik.

Sajtóhírek szerint a Milan mellett a már tavaly is képben lévő Manchester United érdeklődik a 20. születésnapját augusztusban ünneplő középpályás iránt.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik