Monaco: Mbappét a jövő héten bejelenti új klubja – sajtóhír

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.08.19. 11:31
null
Úgy néz ki, Mbappé elhagyja a Monacót (Fotó: AFP)
A Mundo Deportivo információi szerint az AS Monaco és a Paris Saint-Germain mindenben megegyezett egymással Kylian Mbappé klubváltása ügyében: a párizsi együttes 180 millió eurót fizet a 18 esztendős támadóért, ez az összeg azonban bizonyos feltételek teljesülése esetén a 200 millió eurót is meghaladhatja.

 

A spanyol lap szerint a PSG a jövő héten mutatja be a futballistát, aki évi 18 millió eurót kereshet új csapatánál.

Mint megírtuk, a hercegségbeliek Dijon elleni bajnokiján váratlanul csak a cserepadon kapott helyet Kylian Mbappé, ezek után megindultak a találgatások, mi lehet a háttérben. Leonardo Jardim, a Monaco vezetőedzője az ezzel kapcsolatos kérdésre mindössze annyit közölt, nem az ő döntése, hanem „a vezetőség kifejezett kérése volt", hogy a 18 esztendős tehetség ne legyen ott a kezdőben – Mbappé pályára sem lépett a csapata által 4–1-re megnyert mérkőzésen.

Több francia portál arra következtet, hogy a fiatal támadó „fejben máshol jár, kizárólag a távozására koncentrál”, s ezzel a Monaco elöljárói is tisztában vannak. Mbappé a pénteki, Metz elleni bajnoki keretbe már be sem került, Jardim szerint amiatt, hogy megvédjék a játékost.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik