Bódog: Amikor hazajöttem, szemet szúrt, hogy a játékosok zöme, hogy mondjam… dagi volt

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.11.21. 11:15
null
Bódog Tamás ezúttal sem kertelt (Fotó: Koncz György)
Az M4 Sport arra kért civil embereket, hogy mondják el véleményüket a magyar labdarúgásról, valamint a játékosokról. A csatorna ezt követően több (aktív és korábbi) futballista mellett Bódog Tamást, a Diósgyőr vezetőedzőjét is szembesítette az elhangzott kritikákkal – a szakember a reakciójában igen keményen fogalmazott.

 

Míg Torghelle Sándor például úgy vélekedett, a kritikákat tekintve számára fontos, kik mondják, s ha nem olyantól érkezik az észrevétel, akinek ad a véleményére, akkor „pont… nem érdekli”, addig Bódog Tamás más szemszögből közelítette meg a témát, s egyáltalán nem kertelt, amikor a magyar futballról beszélt.

„Amikor 2017 márciusában hazajöttem Dániából, akkor szemet szúrt nekem, hogy a játékosok zöme túlságosan is, hogy is mondjam… dagi volt” – jegyezte meg mosolyogva a szakember.

Bódog ezt nem tudta hová tenni, mivel úgy véli, a profi labdarúgónak, aki ebből él és ezért kapja a pénzét, kötelessége mindent alárendelni annak, hogy a lehető legjobb teljesítményt tudja nyújtani a pályán.

„Egy magyar játékos közel nem olyan dinamikus, robbanékony, erőszakos, mint egy nyugati futballista, nem olyan gyors – vélekedett a DVTK vezetőedzője. – Magyarországon nem csak játékosválságról lehet beszélni, lehet beszélni edzői válságról, lehet beszélni vezetői válságról. ”

Az M4 Sport által készített videóban több magyar futballista is reagált az elhangzott kritikákra. A felvételt ide kattintva nézhetik meg!

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik