2017.08.04. | 12:57
A két címszereplőnek természetesen semmi köze egymáshoz azon kívül, hogy mindkettő a csütörtöki hírek sztárja lett, de a két ügyben mégis van egy közös pont.

Hirdetés
2017.08.04. | 11:38
A minap kerültek nyilvánosságra a legfrissebb adatok az idei átigazolásokkal kapcsolatos összegekről. Meglepetésről ebben az évben sem beszélhetünk, a Premier League csapatai ismét kiemelkednek költekezésben  A szigetországban idén a csapatok július végéig 908 millió eurót költöttek erősítésekre, és ez az összeg folyamatosan növekszik Hihetetlen összegek. Legalább annyira hihetetlen, mint az új világrekord, a brazil Neymar 222 millió eurós kivásárlási ára, amit a PSG fizet a Barcelonának. De vajon hogyan, milyen mutatók alapján határozzák meg egy játékos árát. Hogyan jött ki a 222? A játékosügynök szemével – Paunoch Péter blogja.
2017.07.24. | 11:46
Mint a KFT számában a balatoni nyaralás, a magyar klubcsapatok nemzetközi kupaszereplése is ugyanolyan hamar illan el minden nyáron.
2017.07.13. | 08:08
Az idei nyári labdarúgó átigazolási szezon eddigi történéseiből is megállapítható, hogy az elmúlt években igencsak felértékelődött a magyar játékosok szerepe(ltetése) klubcsapatainknál. Ez pedig egyre inkább azzal a következménnyel jár, hogy szívesen jönnek haza a külföldön szereplő labdarúgók, miközben az NB I-ből csak nagyon kevesen állnak légiósnak, így még inkább csökken a magyar labdarúgók szerepe a nemzetközi piacokon. Paunoch Péter blogja – a játékosügynök szemével.
2017.06.15. | 22:45
Bevallom, nagyobb tétben is mertem volna fogadni arra, hogy Bernd Storck az Andorra elleni kudarc (…) ellenére is folytathatja a munkát a válogatott élén.
2017.06.01. | 09:44
Ismét új nyilatkozatok, úszó vb-ről, stadionépítésről, MOB-ról, FIFA-ról és sok minden másról.
2017.06.01. | 08:17
Ha valaki rendszerese olvasója a blogomnak, az nem lepődik meg, ha ezt írom a Bajnokok Ligája-döntő előtt: jót tenne az európai futballnak, ha a Juventus nyerne!
2017.05.31. | 11:14
Rövidesen hivatalosan is kezdetét veszi a játékosközvetítők számára a legfontosabb időszak, az átigazolási szezon, ami minden kétséget kizáróan a labdarúgásért érdeklődő közvéleményt sem hagyja hidegen. Egy csapat életét döntően befolyásolhatja az, hogyan sikerülnek az átigazolásai hiszen sokat tud lendíteni egy csapat szekerén néhány új minőségi játékos megszerzése. No, de hogyan kell ezt elképzelni, ki igazol, kié a felelősség? Akár Magyarországon akár bárhol másutt a világban nincsen egyértelmű standard erre vonatkozóan. Lássunk néhány példát erre, illetve arra is, hogy milyen, szokatlan szempontok is szerepet játszhatnak egy-egy klub átigazoláspolitikájában – Paunoch Péter blogja, a játékosügynök szemével. 

Címkék

Friss kommentek