Ví ár bekk

2471092 24710922471092 2471092
Vágólapra másolva!
2012.07.04. 23:07
Majdnem egy hónapja került ki poszt utoljára az oldalra, de mentségünkre szóljon, hogy az Eb alatt mindhárman a portugál-blog körül sürögtünk-forogtunk....

Majdnem egy hónapja került ki poszt utoljára az oldalra, de mentségünkre szóljon, hogy az Eb alatt mindhárman a portugál-blog körül sürögtünk-forogtunk. Most azonban, hogy az Eb-nek vége, visszatérünk és újult erővel vetjük bele magunkat az új szezonba. Hajtás után olvashattok egy kis összefoglalót arról, hogy mi is történt a klub háza táján az elmúlt napokban/hetekben, és persze fény derül arra is, hogy mi vár ránk júliusban. Majdnem egy hónapja került ki poszt utoljára az oldalra, de mentségünkre szóljon, hogy az Eb alatt mindhárman a portugál-blog körül sürögtünk-forogtunk. Most azonban, hogy az Eb-nek vége, visszatérünk és újult erővel vetjük bele magunkat az új szezonba. Hajtás után olvashattok egy kis összefoglalót arról, hogy mi is történt a klub háza táján az elmúlt napokban/hetekben, és persze fény derül arra is, hogy mi vár ránk júliusban.

Júniusban a játékosok nagy része hazautazott és kipihenhette a hosszú és fárasztó szezont, míg Nélson Oliveira az Eb-n vitézkedett a válogatott cserecsatáraként. Ezzel párhuzamosan - bár az átigazolási időszak csak július 1.-én kezdődött - bemutatásra került néhány új hús is, akik közül a legnagyobb név Ola John, aki a holland Twentéből érkezett kb. 8 millió euróért. Biztosra vettük, hogy Johnny boy-t Gaitán pótlására vettük meg, csakhogy Gaitán azóta még mindig a Benfica játékosa, sőt, a két manchesteri klub heves érdeklődése úgy látszik egyre inkább alábbhagyott.

Legjobban Witselt féltjük, akit folyamatosan rajongják körbe Európa legnagyobb klubjai, de egyelőre még úgy tűnik, meg tudjuk tartani egy szezon erejéig. Cardozo jövőjéről is lehet hallani mindenfélét, a legújabb pletykák szerint David Moyes szeretné őt baromira az Everton játékosának tudni, amiért 16 millió fontot sem sajnálna kifizetni.

Bemutatásra kerültek az új mezek is, de mivel nem vagyok sem stylist, sem pedig ruhatervező, inkább tartózkodok az újítások/változtatások hosszas elemzésétől. Képeket viszont kaptok:

Nemanja MaticAxel Witsel

Annyit megjegyeznék, hogy az új idegenbeli szerelés elnyerte a tetszésemet, bár az én igényeimet ezen a téren nem nehéz kielégíteni. Minden jöhet, ami nem rózsaszín.

Witsel, Nolito, Matic és Rodrigo nem vették véresen komolyan a mezbemutató procedúrát, erről a következő videó tanúskodik:

Július 1.-én volt a regisztráció napja, amin 28 játékos jelent meg, köztük a friss hús Ola John, de a kölcsönből visszatérő Martins, Kardec és Melgarejo is tiszteletét tette. A csapat tehát készen áll az új szezonra, amihez nemsokára már kezdetét is veszi a felkészülés.

Az első barátságos meccsre már nem is kell sokat várni, hisz 13.-án a Marseille ellen kezdenek a srácok Svájcban. Említésre méltó még a Lille elleni meccs 16.-án, de érdekes lesz a Figo és az ő amígói elleni jótékonysági meccs is a Da Luzban, amire 18.-án kerül majd sor.

Di Stefano, Ronaldo és EusébioAz igazi csemegének azonban mégis Real Madrid megvendégelése tűnik az Eusébio-kupa keretein belül. Én úgy gondolom, hogy jelenleg a világ legerősebb csapatát alkotják Ronaldóék, épp ezért egy nagyszerű lehetőség lesz ez arra, hogy a szezon kezdete előtt felmérjük, hol is tartunk jelenleg. Maxi pedig bebizonyíthatja, hogy a világ egyik legjobb jobbhátvédje, miután leveszi Roncit a pályáról. A mérkőzés július 27.-én kerül megrendezésre.

Július 27.-t azonban nem csak ez miatt érdemes várni, ugyanis ekkor startolnak az olimpiai játékok is, ahol az öttusán, vagy a gerelyhajításon kívül bizony lehet focit is nézni. Rodrigo az egyetlen játékosunk (ha Urretaviscayát nem számoljuk) aki részt vesz majd az olimpián, tehát lehet neki szurkolni, ha esetleg még valakinek nincs elege a spanyolokból.

A program tehát adott, lehet eszerint alakítani a nyaralást, meg minden egyebet.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik