Platini megnyugodhat

2475674 24756742475674 2475674
Vágólapra másolva!
2012.04.05. 17:04
Az UEFA mindent megtesz annak érdekében, hogy lehetőséget adjon kisebb csapatoknak is a csoportkörbe kerüléshez, de a negyeddöntőhöz érve...

Az UEFA mindent megtesz annak érdekében, hogy lehetőséget adjon kisebb csapatoknak is a csoportkörbe kerüléshez, de a negyeddöntőhöz érve már semmit nem bíznak a véletlenre, csak a név számít és valljuk be az elmúlt pár év alapján a Chelsea neve valóban jobban cseng. A végzetünket azonban nem ők, hanem olasz és szlovén küldöncök közösen kézbesítették. Osztályzás.

Nehéz értékelni egy olyan meccs után ahol a csapat emberfelettit nyújtott és továbbjutást érdemelt volna, de mégis megverettek minket fájó vereséget szenvedtünk. A 85. perctől nagyjából 40 000 angol drukker plusz a Chelsea 11 pályán lévő játékosa volt beszarva attól, hogy mi lesz ha beköszönünk még egyszer, Skomina meg már azon görcsölt, hogyha ez megtörténik, mire hivatkozva lehetne érvényteleníteni(nem is vette észre Meireles mortal kombatos labdaszerzését, ami minden volt, csak szabályos nem...).

Hú, kicsit elkalandoztam, térjünk vissza a tegnapi teljesítményünkre egyénileg.

Artur - 6.0

Mivel a Chelsea van annyira jó csapat, hogy emberelőnyben a második félidőben már képes volt kapura lőni és helyzeteket kialakítani, ezért Artur Királyt is értékelnem kell. Volt 1-2 fontos védése, neki is köszönhető, hogy az utolsó pár percben a továbbjutásért támadhattunk.

Maxi Pereira - 3.5

Mit is mondhatnék? A kiállításáig sem ment neki a játék, a kékek minden támadásukat(kettőt!) a bal oldalon vezették, az egyik után kapták a büntetőt. Ráadásul csapatkapitányként meg merte kérdezni a szlovén barmot játékvezetőt, hogy ez mégis miért. Erre teljesen jogtalanul megkapta az első sárgáját, amit megerősített egy óriási butasággal a 40. percben, és már várta is a zuhany.

Javi Garcia - 7.0

Javié volt az egyik legjobb teljesítmény, a gólja ezt tovább srófolta felfelé. Jól összefogta a védelmet, a megítélt 11-es pedig igencsak véleményes kategóriát képvisel. Kétlem, hogy fordított esetben egy ilyen ütközés után mi megkaptuk volna.

Emerson - 6.5

Kínomban azzal viccelődtem a meccs előtt - mikor kiderült, hogy Luisao nem vállalja a játékot -, hogy végre megtaláljuk az igazi posztját. És igen, megtaláltuk! Hiba nélkül, higgadtan, milliószor hasznosabban játszott mint a bal oldalon. Kár, hogy jövőre ezen a poszton sem lesz számára hely a keretben.

Capdevila - 6.0

Meccshiány ide, meccshiány oda, rá sem tudok rosszat mondani. Jó helyezkedéssel rendre kiküszöbölte a lassúságát, Ramires egyszer sem került mögé, és támadásban is többre mentünk vele, mintha Emerson lett volna a helyén.

Matic - 7.0

Lehet, hogy olvasta a nyilatkozatomat, amiben bíráltam és berágott. Ha ez kell ahhoz, hogy így játsszon, ennyi labdát szerezzen és pontosan játssza meg őket, akkor minden héten leminősíthetem, csak szóljon előre.

felejtsd el, hogy itt elmész Frank bácsi!

Witsel - 6.5

Végre visszatért az a Witsel, akitől senki nem tudja elvenni a labdát! Volt pár rossz passza ugyan, de jól játszott és ha nem kellett volna kényszerből jobb bekket játszania...

Bruno Cesar - 5.5

Aktívan és jól kezdett, Cole meg is unta hamar és sárga lapot érően bedarálta. Mondanom sem kell, hogy Skomina ezt még csak le sem fújta, és ezek után is bármilyen darálóba került Bruno, soha semmi nem történt a bíró szerint. Nem csodálom, hogy elment a kedve.

Aimar - 5.0

Pablo megint nem játszott jól. Amikor passzolni kellett volna, lőtt, amikor lőni, akkor passzolt, feleslegesen cipelte a labdát nem is egyszer. És azért látszik rajta, hogy bár Portugáliában spíler, attól még Mikel vagy épp Ramires nem dobja le a láncot. Ettől függetlenül ha jobb döntéseket hoz vagy egy szabadrúgást képes lett volna normálisan eltalálni, lehet, hogy most hősként írnék róla.

Nico Gaitan - 5.5

Kezdem megszokni, hogy Nico bármikor kicselez bárkit, ami szép és jó, csak az a baj, hogy a tegnapi játéka ennyiben kimerült.

Cardozo - 5.0

Nem Óscar napja volt a szerdai. Rendületlenül birkózott Terryvel, lefejelgette a labdákat a meccs elején, de ismételten kivágták a gólvonalról a legnagyobb helyzetét, nem volt szerencséje. Innetől kezdve még a kígyótérről is lövöldözött, nem sok sikerrel.

Nelson Oliveira - 5.5

Az 57. percben váltotta Cardozot, színt hozott a támadójátékunkba. Ha egy perccel a vége előtt passzol, akkor ziccerbe hozza Djalót, és azóta is örömmámorban úsznánk. Sőt, ha betekeri külsővel, akkor is. A kifli a labdában maradt.

Yannick Djaló - 6.5

Amikor láttam, hogy fél órát kap, úgy éreztem, feladtuk. Ehhez képest többször került helyzetbe mint Óscar és Nelson együttvéve, ha utóbbi nem önzőzik a végén, győztes gól lenne a neve mellett. Bebizonyította, hogy helye van nálunk és nem véletlenül kapott januárban 4 és fél éves szerződést.

Rodrigo 20 percet kapott, volt pár veszélyes megindulása, de a kapura nem jelentett veszélyt. Aimart szerintem indokolatlanul hagyta végig a pályán Jesus, kaphatott volna fél órát helyette a spanyol. Persze utólag már hiába minden.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik