Nem ezt érdemeltük

2471092 24710922471092 2471092
Vágólapra másolva!
2012.03.27. 23:03
Nagyon nehéz ilyenkor értékelni a srácokat, hiszen szebben és végig jobban  játszottunk mint a Chelsea, a végén mégis ők örülhettek. Igazságtalan...

Nagyon nehéz ilyenkor értékelni a srácokat, hiszen szebben és végig jobban játszottunk mint a Chelsea, a végén mégis ők örülhettek. Igazságtalan eredmény született, keserű íz van a számban, de megpróbálok tisztán látni az osztályozás során.Nagyon nehéz ilyenkor értékelni a srácokat, hiszen szebben és végig jobban játszottunk mint a Chelsea, a végén mégis ők örülhettek. Igazságtalan eredmény született, keserű íz van a számban, de megpróbálok tisztán látni az osztályozás során.

Artur - 6.5

Azt hittem ma több dolga lesz. Volt egy-két fontos és szép védése, a gólról pedig nem tehetett. Mata kapufája előtt azonban nagyon rosszul jött ki, igaz Luisao is megzavarhatta.

Maxi Pereira - 6.5

A csapat egyik legjobbja volt egészen addig, amíg ott nem hagyta Kalout egyedül, hogy játszi könnyedséggel pöccinthessen a kapuba. Ez jelentősen lehúzza most az osztályzatát. Egyébként iszonyatosan sokat futott és mindig nagy veszélyt jelentett a jobb oldalon. Colet sikerült becsapnia egy párszor, csak az a baj, hogy sosem tudtunk az általa szolgáltatott veszélyből profitálni.

Luisao - 6.5

Többnyire jól oldotta meg a feladatát, Torres nemigen tudott érvényesülni mellette. Legnagyobb bakija egyértelműen az volt, amikor elszámította magát és Mata üres kapura lőhetett. Ha a kapuban landol akkor a labda, Luisao is gyengébb osztályzatot kap, összességében azonban elégedett voltam vele.

Jardel - 6.0

Az összteljesítménye nem volt rossz, de a gólban benne volt. Torres ki tudta használni, hogy gyorsabb nála és meg lett a baj. Az a fura, hogy akár himnuszba is foglalhattuk volna a nevét, ha a fejesét nem hárítja Cech, de sajnos ezen a meccsen semmi nem jött össze.

David Luiz, Jardel és MaxiDavid Luiz lóbálja tincseit Jardel képébe

Emerson - 4.0

Na most ide megint mit írjak. Csak a szokásos. Kulcsmomentumokban eladott labdák, borzalmas passzok, kiszámítható és ugyanakkor sikertelen cselek. Ez az ember megint látványosan a csapat leggyengébbje volt és ki merem mondani, hogy ismét az ő posztján ment el ez a meccs. Ramires akkor és ott futta le ahol akarta. Rossz volt nézni és a hajam téptem, mikor nála volt a labda.

Javi García - 6.5

Nagyon sok labdát szerzett és mivel ez a fő feladata, kijelenthetjük, hogy jól játszott. A sárga lapot azért most is megtalálta, sőt egy alkalommal akár ki is állíthatták volna úgy kitette Ramirest, de megúszta. Volt egy gólhelyzete is, de jócskán melléfejelt.

Nico Gaitán - 7.0

Nico nagyon igyekezett ma és remélem nem csak azért, mert mindkét Manchesteri csapat figyelte ezen az estén. A cselei többnyire bejöttek és sok zavart okozott a Chelsea védelmében. A gyorspasszos játék elég hatékonyan működött többnyire és ebben is oroszlánrészt vállalt, így nálam ő a mai csapat legjobbja.

Nico Gaitán és Salomon KalouVajon mennyire tetszett ma Nico a manchesterieknek?

Axel Witsel - 6.5

Elégedettek lehetünk vele is. Higgadtan focizott, jó passzokat adott és néha-néha a kapura is veszélyes volt.

Bruno César - 6.5

Ment neki a játék, csak a kapura leadott lövései nem jöttek össze. Egyébként sok távoli lövéssel próbálkozott, kár, hogy nem lett meg az eredménye.

Pablo Aimar - 5.5

Gyenge teljesítmény volt ez a Bohóctól, tőle nem ezt szoktuk meg. Nagyon sok pontatlan labdája volt, ami fölött értetlenül álltam. Nála tényleg csak Emerson volt gyengébb a ma este folyamán.

Óscar Cardozo - 6.5

Csupán egy David Luiz választotta el a góltól. Ha nem áll a kócos exjátékosunk jókor a legjobb helyen, akkor ez a meccs egészen másképp alakul. Cardozo nem játszott rosszul, most még kivételesen passzolni is tudott olykor, csak épp a gól hiányzott tőle. De az nagyon.

Matics is megkapta a lehetőséget egy félórácskára, hogy egykori játékostársai ellen bizonyíthasson, de említésre méltó cselekedetei nemigen voltak. Ugyanakkor Rodrigo meglehetősen gyorsan felvette a játék tempóját és így utólag okoskodva úgy gondolom, hogy ha Aimar helyett ma ő kezd, jobban jártunk volna. Nolitónak tíz perc alatt pár cselre, egy rettentő csúnyán eladott labdára és pár gyengécske szögletre futotta.

A meccsről bővebben famate5 fog írni a holnapi nap folyamán.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik