Mit akartok hallani?

2471092 24710922471092 2471092
Vágólapra másolva!
2014.11.04. 19:11
Csak egy rövidke beharangot engedtessék meg gyorsan, ízibe, idő hiányában. Nem kérünk sokat, mindössze annyit, hogy nyerjük meg már az első...

Csak egy rövidke beharangot engedtessék meg gyorsan, ízibe, idő hiányában. Nem kérünk sokat, mindössze annyit, hogy nyerjük meg már az első meccsünket itt az európai porondon tisztességesen, okosan.Csak egy rövidke beharangot engedtessék meg gyorsan, ízibe, idő hiányában. Nem kérünk sokat, mindössze annyit, hogy nyerjük meg már az első meccsünket itt az európai porondon tisztességesen, okosan.

Igen, tudjuk, hogy a Monacónak bitang nehéz betalálni mostanában, olyannyira, hogy a főtáblán egy kecses nulla pöffeszkedik a kapott góljaiknál, de egyszerűen nem tudunk nem optimisták lenni, amikor JJ fülig érő mosollyal tántorog be a sajtótájékoztatóra.

Körülnéz, kigombolja az inge felső gombját, majd közben eszébe jut Bismarcktól egy bölcs mondat: "Akkor vesztettük el a háborút, amikor megengedtük katonáinknak, hogy kigombolják ingük felső gombját". Ezután becsukja a szemét, elereszt egy ferde mosolyt magában. "Ki nem szarja le, én nem egy egyszerű katona vagyok, hanem a hadvezér... a tábornok... a CSÁSZÁR."

Köhög egyet, jelezve, hogy innentől rá kell figyelni, ő lesz a középpontban, majd leül, megdörzsöli a tenyerét és ravaszul ráharap a nyelvére. "Na, mit akartok hallani ti mocskos kis paraziták? Elmondok én nektek mindent, ne féljetek. Azt is, hogy a Monaco nehéz ellenfél, de mellettünk szól a hazai pálya és a csodás közönségünk. Azt is, hogy nehéz helyzetben vagyunk, de van esélyünk a továbbjutásra. Sőt, azt is, hogy miután Limának nem veszem hasznát, lent tartom a pincében láncra verve és heringgel etetem...jah, nem. Azt nem. Azt azért mégsem kéne."

Természetesen mindenki kérdezni akar. JJ öntelten végigméri a sajtó embereit, kiválasztja az általa legfélénkebbnek vélt firkászt, majd rámutat.

- Fiatalember! Kérdezzen! De kérem, kíméljen meg a szokványos, sablonos kérdésektől. Megtenné? Köszönöm.

- Ööö rendben. Igazából azt szerettem volna tudni, hogy mennyire motivált a csapat egy ilyen rendkívüli fontossággal bíró meccs előtt, de akkor lássuk, legyen akkor inkább egy ilyen: Igaz, hogy Limát a pincéjében tartja láncokra verve és heringekkel eteti?

Jorge Jesus

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik