Mi összefoglaljuk, amit te tuti nem vettél észre a női VB és a Copa árnyékában!

191137 191137191137 191137
Vágólapra másolva!
2011.07.14. 18:07
A svájci edzőtábor véget ért, a srácok ki lettek képezve rendesen, a szurkolók élvezték a felhozó meccseket, az eredmények meg nem érdekelnek...

Nekünk az edzőmeccseinken is van hangulatA svájci edzőtábor véget ért, a srácok ki lettek képezve rendesen, a szurkolók élvezték a felhozó meccseket, az eredmények meg nem érdekelnek senkit. Természetesen szemezgettünk egy kicsit az alpesi momentumokból:Nekünk az edzőmeccseinken is van hangulatA svájci edzőtábor véget ért, a srácok ki lettek képezve rendesen, a szurkolók élvezték a felhozó meccseket, az eredmények meg nem érdekelnek senkit. Természetesen szemezgettünk egy kicsit az alpesi momentumokból:

Kezdjük az eredményekkel: az erre a haknira összeverbuvált Fribourg XI ellen egy sima 9-1, aztán egy 1-1-es döntetlen a Servette ellen, zárásképp pedig egy 2-1-es vereség a Dijontól. Talán kevésnek tűnik, mint McDonaldsban a borravaló, de most az egyszer mi is azt mondjuk: nem az eredmények a fontosak, hanem az a napi 3(!) edzés, amit a Jorge Jesus-stáb beletett a játékosok lábába.

A túra a kiütés miatt amúgy is jól indult, de tudom, hogy mindig van, akinek nem elég az eredmény, nekik ajánlom Óscar Cardozo gigantikus dugóját, és Nolito fifikás gólját:

Persze a védelem idén is bele kezdett, kár is lenne eltitkolni, az újonc Nemanja Matics még nem nagyon ismeri a járást, ezért nyugodtan gurított haza Julio Césarnak. Hiba volt:

A kicsit izzadtság szagúbb döntetlenünk szintén nem telt el Eurosport WATTS szintű baki nélkül, ezúttal Jardel villantotta meg brazilos labdabiztosságát:

A csapat Dijon ellen elkövetett védekezési hibái pedig már sajnos nem a blog hatáskörébe tartozik, hanem a Katasztrófavédelem szóvivője az illetékes, ám a mi gólunknál gombóccal a torkunkban illik kiemelni David Simaot, aki egészen úgy tette-vette a labdát, mint ahogy egy portugál tehetségtől elvárjuk:

Most pedig már nem kell sokat várni, holnap este Harry Potter premier a PSG ellen hivatalosan is kiosztják a mezszámokat, és bemutatják a csapatot. Stream planetbenficán!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik