Real: CR a legjobb, akivel valaha dolgoztam - Ancelotti

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.09.30. 18:18
A labdarúgó Bajnokok Ligájában szerda este a B-csoportban a Real Madrid 20.45-kor a Ludogorec ellen lép pályára idegenben. Bár a madridiak számítanak egyértelmű esélyesnek, Isco, a királyiak játékosa figyelmeztetett, nem szabad lebecsülni a bolgár csapatot.

„Tiszteljük az ellenfelet, de nyerni akarunk, és szeretnénk a csoport élére állni. Láttuk, mire volt képes a Liverpool ellen a Ludogorec, nem vehetjük félvállról a meccset. Keményen edzek, hogy minél többet játszhassak a szezonban, de jobban kell védekeznem ahhoz, hogy az edzőm számoljon velem” – értékelt a madridiak spanyol középpályása, Isco.Isco.

A szerdai találkozó előtt a királyiak vezetőedzője, Carlo Ancelotti is megszólalt, és természetesen Cristiano Ronaldóról is ejtett pár szót.

„Mindig mondom, a BL-ben az első két forduló a legnehezebb, ha ott nem hibázol, a nehezén túl vagy. Szerencsére az első fordulóban sikerült nyerni, így már csak a Ludogorecre kell koncentrálnunk. Kemény meccs lesz, de bízom a játékosaimban, Bale remekül teljesít mostanában, Cristiano Ronaldo pedig egyszerűen a legjobb futballista, akivel valaha dolgoztam. Ő igazi vezér, aki bár nem beszél sokat, példát mutat mindenkinek” – áradozott az olasz mester a találkozó előtti sajtótájékoztatón.

BAJNOKOK LIGÁJA
CSOPORTKÖR, 2. FORDULÓ

B-CSOPORT
20.45: Ludogorec–Real Madrid (tv: Digi Sport2)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik