Közvetítés: a Bajnokok Ligája visszatér a Sport Tv-re

Vágólapra másolva!
2012.07.06. 16:13
Címkék
2012 és 2015 között Magyarországon a Sport TV-n lesznek láthatóak élőben az UEFA Bajnokok Ligája legizgalmasabb keddi mérkőzései és a döntője – jelentette be ma az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA).  

Az UEFA és a csatornát működtető Chello Central Europe Műsorszolgáltató Zrt. közötti szerződés értelmében 2012. július 1-jétől 2015. június 30-ig a Sport Televízióban lesznek láthatóak a Bajnokok Ligája keddi játéknapjainak legizgalmasabb mérkőzései, illetve a ránk váró három BL-döntő és az európai Szuperkupa-mérkőzés is.

„Nagyon örülök, hogy újra összefonódik Magyarország legnagyobb múltú sporttelevíziójának és Európa legnagyobb tekintélyű labdarúgó-klubsorozatának a sorsa – nyilatkozta Málnay B. Levente, a Chello Central Europe Zrt. vezérigazgatója. – Az UEFA Bajnokok Ligája 2003 után tér vissza csatornáinkra, és alapvetően határozza meg a következő éveinket. Az UEFA Bajnokok Ligája világmárka, kötelezettségekkel jár, nekünk is világszinten kell teljesítenünk. Nem csupán élő közvetítésekkel, hanem összefoglalókkal, magazinműsorokkal is jelentkezünk. Azon leszünk, hogy a labdarúgást kedvelő magyar nézők az UEFA Bajnokok Ligájával automatikusan összekössék a Sport Televíziót, és ha bármit meg akarnak tudni erről a sorozatról, akkor a Sport1-re vagy a Sport2-re kapcsolnak, valamint felkeresik honlapunkat, a www.sport1tv.hu oldalt."

A szerződés értelmében a Sport Televíziót illeti meg a keddi első választás, valamint a BL-döntő és az európai Szuperkupa-találkozó élő közvetítésének joga, majd műsorára tűzheti a játéknap összefoglalóját, hétvégén pedig az európai csúcsfutball aktuális eseményeit összegző, sztárinterjúkat is sugárzó Bajnokok Ligája-magazinnal jelentkezik.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik