BL: Zidane aggódik, de nem kockáztatna – a Man. City ellen sem

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.04.29. 18:51
Zinédine Zidane, a Real Madrid labdarúgócsapatának vezetőedzője is megszólalt a Cristiano Ronaldo és Karim Benzema sérülése miatt kirobbanó vita kapcsán.

Zidane pénteki sajtótájékoztatóján árulta el, hogy Cristiano Ronaldo és Karim Benzema is kihagyja a Real Madrid szombati, Real Sociedad elleni bajnoki mérkőzését.Cristiano Ronaldo és Karim Benzema is kihagyja a Real Madrid szombati, Real Sociedad elleni bajnoki mérkőzését.

A francia vezetőedző aggódik két kulcsemberéért, ám semmiképpen sem szeretne kockáztatni – és ez nincs másként a jövő hét szerdai, Manchester City elleni BL-elődöntő visszavágójával kapcsolatban sem.

Mint Zidane elmondta, a cél az, hogy mindkét sztár felépüljön az összecsapásra.

„A lényeg, hogy a Manchester City elleni találkozóra rendbe jöjjenek és játszhassanak – mondta a 43 esztendős tréner. – Az biztos, hogy szombaton nem lépnek pályára, a BL-elődöntőben pedig remélhetőleg már ott lehetnek.”

„A sérülések mindig aggasztanak. Nehéz, de most az a legfontosabb, hogy Ronaldo és Benzema teljesen felépüljön. Velük, és mással sem kockáztatok, de természetesen az a cél, hogy mihamarabb egészségesek legyenek, ezzel a klubban mindenki egyetért, egyformán elvégezzük a feladatokat, közös az érdekünk, egy célért küzdünk” – utalt Zidane a sérülések körül kirobbant vitára.

„Jelenleg a holnapi, Real Socidad elleni meccs miatt aggódom, úgyhogy nem foglalkozom ezekkel a dolgokkal. Nem is szeretnék a témáról beszélni. Szombaton bajnoki van, csak ez érdekel. CR-en és Benzemán kívül mindenki egészséges és készen áll a játékra.”

„Szeretném, hogy Ronaldo és Benzema kockázat nélkül léphessen pályára a Manchester City ellen, senkinél sem vállalnék rizikót. Szívesen mondanám, hogy százszázalékos állapotban vannak mindketten, ám sajnos nem tehetem.”

BAJNOKOK LIGÁJA, ELŐDÖNTŐ
VISSZAVÁGÓK
Május 3., kedd
Bayern München (német)–Atlético Madrid (spanyol)
Május 4., szerda
Real Madrid (spanyol)–Manchester City (angol)

AZ ELSŐ MÉRKŐZÉSEKEN
Manchester City (angol)–Real Madrid (spanyol) 0–0
Atlético Madrid (spanyol)–Bayern München (német) 1–0 (Saúl 11.)

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik