BL: „Wenger el lesz bűvölve, hogy visszatérhet Monacóba"

Vágólapra másolva!
2014.12.15. 15:49
Arsene Wenger, az Arsenal menedzsere korábbi klubjával, a Monacóval néz majd szembe a labdarúgó Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjében – egy-egy vélemény innen is, onnan is a hétfői sorsolás után.

„Először is boldogok vagyunk, hogy tizenhetedszer is ott lehetünk a Bajnokok Ligája egyenes kieséses szakaszában – fogalmazott David Miles, az Arsenal klubtitkára. – Egy jól ismert csapattal találkozunk, amelynek szép a történelme, szép a trófeagyűjteménye. Arsene Wenger korábbi csapatáról van szó, biztos vagyok benne, el lesz bűvölve, hogy visszatérhet Monacóba. Pláne, hogy még sohasem játszottunk velük tétmeccset.” David Miles, az Arsenal klubtitkára. – Egy jól ismert csapattal találkozunk, amelynek szép a történelme, szép a trófeagyűjteménye. Arsene Wenger korábbi csapatáról van szó, biztos vagyok benne, el lesz bűvölve, hogy visszatérhet Monacóba. Pláne, hogy még sohasem játszottunk velük tétmeccset.”

Wenger még a sorsolás előtt azt mondta: egyáltalán nem bánkódna, ha a Monacót kapnák ellenfélnek, nagy örömmel térne vissza „első otthonába”.

„Az Arsenal nagyon jó csapat, hozzászokott az efféle nagy párharcokhoz, ezért aztán szerintem nem mi vagyunk a továbbjutás esélyesei. Elég csak Olivier Giroud és Alexis Sánchez nevét említenem, hogy érzékeltessem, milyen kiváló futballistáik vannak. De álljanak fel bárkikkel is, a mieink mindent megtesznek majd a győzelemért, ahogyan mindig” – ígért kemény ellenállást Leonardo Jardim, a Monaco vezetőedzője.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik