BL: Tetszett, amit Casillastól láttam - Ancelotti

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.09.17. 01:17
Mint arról már beszámoltunk, a Bajnokok Ligája B-csoportjának első fordulójában a Real Madrid hazai pályán 5–1-es győzelmet aratott a Basel ellen. A spanyol csapat vezetőedzője, Carlo Ancelotti elégedetten értékelt a találkozót követően, több labdarúgóját név szerint is kiemelte.

„Mondtam már, hogy nem beszélek a kapusokról, de tetszett, amit Casillastól láttam – szögezte le Ancelotti. – A szombati mérkőzéshez (Atlético Madridtól elszenvedett 2–1-es vereség – a szerk.) képest fejlődtünk, jól reagáltunk a kialakult helyzetre. A játék minden elemében jól teljesítettünk, uraltuk a második félidőt.”Ancelotti. – A szombati mérkőzéshez (Atlético Madridtól elszenvedett 2–1-es vereség – a szerk.) képest fejlődtünk, jól reagáltunk a kialakult helyzetre. A játék minden elemében jól teljesítettünk, uraltuk a második félidőt.”

„Benzema nagyon jól játszott, de a másik három támadónk teljesítményét sem érheti kritika. James hozzáállása kiváló, vele is elégedett vagyok” – tette hozzá az olasz szakember.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik