BL: Paulo Sousa boldog, hogy hazája klubja ellen játszhat

Vágólapra másolva!
2014.12.15. 15:22
A labdarúgó Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének hétfői sorsolása portugál klubot juttatott a Baselnek – a svájci csapatot edző Paulo Sousa boldog, hogy a Porto elleni párharc apropóján hazájában meccselhet.

„A Bajnokok Ligája második szakaszába kerültünk, és egy nagy múltú, sikeres csapattal játszhatunk. A Porto nagyszerű klub erőskezű vezetőséggel, győztes mentalitással és világos futballfilozófiával – méltatta az ellenfelet Paulo Sousa, aki a három portugál óriásklub (Benfica, Porto, Sporting) közül csak a Portóban nem játszott. – A keretük megfelelő elegyét alkotja a fiatal tehetségeknek és a kipróbált futballistáknak. Az idén még veretlenek a Bajnokok Ligájában, úgyhogy nagyon nehéz kihívás előtt állunk. De a csoportkörben már bebizonyítottuk, hogy bármely csapattal képesek vagyunk felvenni a versenyt. Nekem portugálként óriási öröm, hogy az FCB edzőjeként hazatérhetek, és megmérkőzhetek egy olyan csapattal, amelyik a hazámban és Európában is a legkiválóbbak közé tartozik.”
Paulo Sousa, aki a három portugál óriásklub (Benfica, Porto, Sporting) közül csak a Portóban nem játszott. – A keretük megfelelő elegyét alkotja a fiatal tehetségeknek és a kipróbált futballistáknak. Az idén még veretlenek a Bajnokok Ligájában, úgyhogy nagyon nehéz kihívás előtt állunk. De a csoportkörben már bebizonyítottuk, hogy bármely csapattal képesek vagyunk felvenni a versenyt. Nekem portugálként óriási öröm, hogy az FCB edzőjeként hazatérhetek, és megmérkőzhetek egy olyan csapattal, amelyik a hazámban és Európában is a legkiválóbbak közé tartozik.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik