BL: Nem tartom a kapcsolatot Guardiolával - Messi

Vágólapra másolva!
2015.05.05. 14:21
Lionel Messi, az FC Barcelona labdarúgócsapatának argentin klasszisa hosszú kihagyás után újra a sajtó rendelkezésére állt a Bajnokok Ligája elődöntője előtt, és beszélt az esélyekről, a csapattársakról és az ellenfél edzőjéről, Pep Guardioláról is.

„Guardiola fantasztikus edző, akivel rengeteg trófeát nyertünk. Amikor Barcelonában dolgozott, tökéletes volt a kapcsolatunk, a távozása óta azonban nem beszélünk. Jól ismer minket, a szurkolók pedig biztosan örülnek, hogy újra láthatják, még ha most ellenfélként is tűnik fel a Camp Nouban” – mondta Messi, aki 2013 júliusa óta először vett részt mérkőzés előtti sajtótájékoztatón, az argentin legutóbb Tito Vilanova lemondása előtt nézett farkasszemet a média képviselőivel.Messi, aki 2013 júliusa óta először vett részt mérkőzés előtti sajtótájékoztatón, az argentin legutóbb Tito Vilanova lemondása előtt nézett farkasszemet a média képviselőivel.

„Luis Enriquével döcögősen indult a kapcsolatunk, a januári incidens óta azonban helyreállt a rend. Teljesen mások az edzések vele, mint Guardiolával, de minden tréner különböző, felesleges őket összehasonlítani” – tette hozzá a katalánok klasszisa.

„Nem tudom, melyik csapat az esélyesebb a továbbjutásra. Természetesen mindent megteszünk, hogy ott legyünk a fináléban, de nem lesz könnyű dolgunk. Nagyszerű futballistákkal játszhatok együtt, igazán szerencsés vagyok. Ha olyan klasszisok állnak melletted a pályán, mint Luis Suárez és Neymar, minden könnyebbnek tűnik” – mondta Messi.

BAJNOKOK LIGÁJA, ELŐDÖNTŐ
ELSŐ MÉRKŐZÉS
20.45:
Juventus–Real Madrid (Tv: Sport1) – ÉLŐBEN AZ NSO-N!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik