BL: Nagyon pozitívak az érzéseim – Rafa Benítez

Vágólapra másolva!
2015.11.26. 06:44
Rafael Benítez az elrontott hajrá ellenére összességében elégedett a Real Madrid teljesítményével, amellyel 4–3-ra megnyerte a Sahtar Doneck elleni labdarúgó Bajnokok Ligája-mérkőzést szerda este, biztossá téve, hogy az első helyen jut tovább a csoportjából.
A MÁR NYOLCADDÖNTŐBE
JUTOTT CSAPATOK
Barcelona, Bayern München, Real Madrid, Zenit, Atlético Madrid, Juventus, Benfica, Manchester City, PSG
A még kiadó hét helyre tizenhárom csapat pályázik. Bővebben itt olvashat róluk!

„Sok mindent tekintetbe kell venni az értékeléskor, de ami a leginkább számít, az a csoportgyőzelmünk, és hogy hetvennyolc percig nagyszerűen játszottunk – értékelt Rafa Benítez a lefújás után. – Mindenben jobbak voltunk egészen addig a hibáig, ami a tizenegyeshez vezetett. Aztán gyorsan szereztek még egy gólt, ami visszaadta a hitüket. De nem akarom figyelmen kívül hagyni, hogy megnyertük a csoportot, és úgy győztünk idegenben Bajnokok Ligája-mérkőzésen, hogy négy gólt szereztünk. Nagyon pozitívak az érzéseim.”

„Négy–nullánál kicsit megelégedtünk, de valószínűleg a helyünkben bárki más is azt gondolta volna, hogy a meccs eldőlt, megnyertük – folytatta az utóbbi napokban kritikák össztüzében dolgozó edző. – Jobb összpontosítással a tizenegyest és a szöglet utáni gólt is elkerülhettük volna. Ám még egyszer mondom, számomra az a legfontosabb, hogy sokáig jól játszottunk. Ez az első lépés a talpra állási folyamatban. Nagyon biztató, hogy a Barcelona elleni mérkőzést követően most mi tudtunk négy góllal vezetni. Elemezzük majd a hibákat, de most a pozitívumokra összpontosítok. A csapat minden tagja mindent beleadott, nagyon jól dolgoztak ezen a találkozón.”

BAJNOKOK LIGÁJA
A-CSOPORT, 5. FORDULÓ

Malmö–Paris Saint-Germain 0–5 (Rabiot 3., Di María 14., 68., Ibrahimovic 50., Lucas Moura 82.)
Sahtar Doneck–Real Madrid 3–4 (Alex Teixeira 78., 89. – az elsőt 11-esből, Dentinho 83., ill. Cristiano Ronaldo 18., 70., Modric 50., Carvajal 52.)

A CSOPORT MÉRKŐZÉSEIRŐL IDE KATTINTVA OLVASHAT BŐVEBBEN.

AZ A-CSOPORT ÁLLÁSA
1. Real Madrid 5 4 1 11–3 +8 13
2. Paris SG 5 3 1 1 10–1 +9 10
3. Sahtar Doneck 5 1 4 7–12 –5 3
4. Malmö 5 1
4 1–13 –12 3

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik