BL: Martialra kemény kritikát zúdított az MU klublegendája

Vágólapra másolva!
2015.11.26. 12:46
Paul Scholes, a Manchester United labdarúgócsapatának korábbi középpályása szerint Anthony Martialt nem izgatja, gólt szerez-e vagy sem, ezért szeretné, hogy a klub minél előbb csatárt igazoljon.

A Manchester United hazai pályán 0–0-s döntetlent játszott a holland PSV-vel a Bajnokok Ligájában, így továbbra sem biztos, hogy továbbjut-e a csoportjából. A „vörös ördögök” támadójátéka volt igazán halovány szerdán az Old Traffordon – erről beszélt Paul Scholes is a mérkőzés után.A Manchester United hazai pályán 0–0-s döntetlent játszott a holland PSV-vel a Bajnokok Ligájában, így továbbra sem biztos, hogy továbbjut-e a csoportjából. A „vörös ördögök” támadójátéka volt igazán halovány szerdán az Old Traffordon – erről beszélt Paul Scholes is a mérkőzés után.

„Ha a támadójátékot nézzük, semmilyen veszélyt nem jelentett ellenfelére a csapat, nem teljesített elég jól, nem tűnt úgy, hogy be tudná venni a hollandok kapuját – mondta Scholes a BT Sportnak. – Martialnak még rengeteget kell bizonyítania, különösen a gólszerzés terén.”

„Nem igazi center, aki él-hal a gólokért. Sokkal inkább szeret kimozogni a tizenhatos területéről, cselezgetni a szélen, nem tűnik úgy, hogy izgatná, ha kihagy egy helyzetet, ha nem talál be az ellenfél kapujába. Csatárként vért kell izzadnod, hogy gólt szerezz, de nekem nem tűnik úgy, hogy Martial ilyen típusú játékos lenne, ezért a Manchester Unitednek a télen igazolnia kell valakit, aki viszont olyan.”

Az MU az utolsó fordulóban a Wolfsburghoz látogat, és ha a PSV legyőzi a másik meccsen a CSZKA Moszkvát, csak győzelemmel juthat tovább a nyolcaddöntőbe.

BAJNOKOK LIGÁJA
B-CSOPORT, 5. FORDULÓ

Manchester United–PSV Eindhoven 00
CSZKA Moszvka–Wolfsburg 0–2
(Akinfejev 67. – öngól, Schürrle 88.)
6. FORDULÓ (december 8.)

Wolfsburg–Manchester United
PSV–CSZKA Moszkva

AZ ÁLLÁS
1. Wolfsburg 5 3 0 2 6–4 +2 9
2. Manchester United 5 2 2 1 5–4 +1 8
3. PSV 5 2 1 2 6–6 0 7
4. CSZKA Moszkva 5 1 1 3 4–7 –3 4

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik