BL: Kroosék nagy célja, hogy megtörjék a címvédő átkát

Vágólapra másolva!
2015.05.04. 21:17
Toni Kroos, a Real Madrid középpályása megígérte, együttese mindent megtesz annak érdekében, hogy csapata kiejtse a Juventust, és bejusson a Bajnokok Ligája fináléjába.

A keddi meccs felvezetéséről bővebben ide kattintva olvashat! A keddi meccs felvezetéséről bővebben ide kattintva olvashat!

A királyi gárda tavalyi elsősége megvédésére tör az elitsorozatban, egymást követő két kiírást eddig még egy csapat sem tudott megnyerni azóta, hogy a versenyfutást BEK-ről BL-re nevezték át.

„Egyértelmű, hogy jól haladunk, és lépésről lépésre kívánunk előre jutni – mondta Kroos a Marcának. – Nagy eredmény eljutni az elődöntőbe, Európa négy legjobb csapata közé kerülni, de minden tőlünk telhetőt megteszünk azért, hogy a döntőben is érdekeltek legyünk.”

„Tudjuk, hogy egyik csapat sem nyerte meg kétszer egymás után a sorozatot. Úgyhogy ennek elérése idén a mi nagy célunk, de ehhez először ki kell ejtenünk a Juventust. Olasz edzőnk van, aki nagyon jól ismeri az ellenfelet, és jól felkészített minket. A torinóiak jól védekeznek, és gyorsan váltanak támadásra, de alkalmazkodunk ehhez” – tette hozzá Kroos.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik