BL: Kiválóan játszottunk Európa legjobb csapata ellen – Wenger

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.03.17. 08:46
null
Az Arsenal egy gólig jutott, simán továbbjutott a Barca (Fotó: AFP)
A labdarúgó Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjében az idegenbeli 2–0 után hazai pályán 3–1-re nyert a Barcelona az Arsenal ellen, így kettős győzelemmel, 5–1-es összesítéssel bejutott a legjobb nyolc közé. A találkozó után Arsene Wenger gratulált csapatának, amely véleménye szerint kiválóan játszott Európa legjobb együttese ellen, Luis Enrique pedig elárulta, melyik gárdát kerülné el a negyeddöntőben…

„Jól futballoztunk, két remek csapat nagyszerű meccset játszott – mondta Wenger. – Túlságosan is kinyíltunk, ezt sajnálom, de amilyen támadósora van a Barcelonának, minden egyes apró hibát ki tud használni, bármikor képes gólt lőni. A fordulópont egy egynél volt, ha mi szerezzük a második találatot, másképp alakulhatott volna. Kiváló teljesítményt nyújtottunk Európa legjobbja ellen, gratulálok a csapatomnak.”

„Nagy öröm, hogy Lionel Messi, Luis Suárez és Neymar a mi együttesünket erősíti, ezen játékosok nagyszerűsége azon alapszik, hogy egy cél elérése fűti őket. Támadni és védekezni is egy szinten kell azonban. Nagyon elégedett vagyok ezzel a sikerrel, és gratulálok külön a nézőknek, akik ilyen rossz időben is kilátogattak a stadionba. Csak egy ellenfelet nem szeretnék magunknak a következő körben: a Barcelonát” – villogtatta meg humorát a katalánok mestere,Luis Enrique.

BAJNOKOK LIGÁJA
NYOLCADDÖNTŐ, VISSZAVÁGÓ

Barcelona (spanyol)–Arsenal (angol) 3–1(Neymar 18., Suárez 65., Messi 88., ill. el-Neni 51.)
Továbbjutott:aBarcelona, 5–1-es összesítéssel

A NEGYEDDÖNTŐ MEZŐNYE
Atlético Madrid (spanyol), Barcelona (spanyol), Bayern München (német), Benfica (portugál), Manchester City (angol), Paris Saint-Germain (francia), Real Madrid (spanyol), Wolfsburg (német)

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik