BL: kiderült, hogy jön Ibra, összeomlott a klub honlapja!

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.08.29. 13:50
Érdekes és pikáns párosításokat hozott össze a 2015–2016-os Bajnokok Ligája csoportkörének sorsolása, köztük egy kiemelten fontos mérkőzést Zlazan Ibrahimovic számára. A PSG a Real Madriddal, a Sahtar Doneckkel és a Malmővel került egy négyesbe, márpedig a svéd óriás utóbbiban kezdte meg a profi karrierjét.

Tehát Zlatan Ibrahimovic hazatér az ősszel. A svéd városban hatalmas várakozás előzi meg a PSG elleni találkozót. Hogy mekkora? A sorsolást követően összeomlott az FF Malmö klubhonlapja, olyan intenzíven érdeklődtek a meccs időpontja és a jegyértékesítési információk iránt. „Elképesztő volt a forgalom az oldalon a sorsolást követően” – nyilatkozta Peter Ahlander kommunikációs igazgató. Tehát Zlatan Ibrahimovic hazatér az ősszel. A svéd városban hatalmas várakozás előzi meg a PSG elleni találkozót. Hogy mekkora? A sorsolást követően összeomlott az FF Malmö klubhonlapja, olyan intenzíven érdeklődtek a meccs időpontja és a jegyértékesítési információk iránt. „Elképesztő volt a forgalom az oldalon a sorsolást követően” – nyilatkozta Peter Ahlander kommunikációs igazgató.

A Malmö a skót Celticet búcsúztatta 4–3-as összesítéssel a Bajnokok Ligája selejtezőjének playoffkörében.

Nem csak a malmői lakosokat hozta lázba a város csapatának főtáblára jutása. A Celtic elleni hazai győzelmet követően Ibrahimovic a Twitteren emlékezett meg egykori együttese sikeréről.

 


„MMF a Bajnokok Ligájában, gratulálok! Remélem, egy nap pályára léphetek BL-mérkőzésen a Malmö pályáján" – írta a svéd a sorsolás előestéjén. Minden kívánsága így teljesüljön.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik