BL: Furcsa lesz a játékosok kiabálását hallani - Pellegrini

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.10.20. 18:53
A labdarúgó Bajnokok Ligája E-csoportjának harmadik fordulójában a CSZKA Moszkva zárt kapuk mögött fogadja az angol bajnok Manchester Cityt, melynek menedzsere, Manuel Pellegrini jobban örült volna, ha nézők előtt bonyolítják le a találkozót. A chilei szakember megvédte a kritikák kereszttüzébe került Yaya Tourét.

„Idő kérdése, hogy Touré ismét azon a szinten futballozzon, mint a legutóbbi idényben, amikor kiválóan teljesített, ám nem értek egyet azzal a kijelentéssel, mely szerint rosszul menne neki ebben a szezonban. Meccsről meccsre jobban játszik. Nagyon komplikált nyár áll mögötte, de jó úton jár, hogy visszanyerje a régi formáját” – mondta Pellegrini, aki szerint nem az elefántcsontparti középpályás teljesítményétől függ, hogy a Manchester City milyen teljesítményt nyújt.

A kedden 18 órakor kezdődő találkozót zárt kapuk mögött rendezik meg, mert a CSZKA a következő három hazai európai kupamérkőzésére nem engedhet be nézőket – Pellegrini legnagyobb bánatára.

„Szomorú, hogy a szurkolók nem láthatják a meccset. Furcsa lesz csak a játékosok kiabálását hallani, de nincs más választásunk, alkalmazkodnunk kell a körülményekhez. Sokan azt hiszik, a legnagyobb kárt a hazai csapat szenvedi el a zárt kapus büntetés miatt, holott a nézők nélküli mérkőzés legfőbb vesztese maga a labdarúgás, a játék” – vélekedett a chilei menedzser.

A két forduló után nyeretlen Manchester Cityt irányító szakvezető hozzátette, nagyon összeszedetten kell védekezniük, ha szeretnék megőrizni kapujukat a góltól, mert a CSZKA attraktív támadófutballt játszik.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik