BL: Fontosnak akartam érezni magam Madridban - Morata

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.09.30. 19:09
Giorgio Chiellini, a Juventus olasz válogatott védője az Atlético Madrid elleni Bajnokok Ligája-meccs előtt elmondta, hogy szíve szerint a torinói csapatból szeretne visszavonulni.

„Szeretném, ha a Juventus lenne az utolsó csapatom, és remélem, hogy itt fejezhetem be a karrierem” – mondta a Fiorentinától 2005-ben a Juvéhoz igazoló védő.

A hátvéd szerint nagyon jó a kapcsolat az új edző, Massimiliano Allegri és a csapat között, de tisztában vannak vele, hogy a héten rájuk váró két meccs – az Atlético elleni szerdai fellépés után vasárnap az AS Roma lesz „zebrák” ellenfele – hosszú távon is meghatározó lehet.

„Azonnal megtaláltuk a közös hangot Allegrivel. Mindannyian szeretnénk folytatni a három éve megkezdett utat, és ennek a szezonnak a végén is nyerni szeretnénk egy trófeát. Fontos hét áll előttünk, és bízom benne, hogy jól teljesítünk” – jelentette ki Chiellini.

A védő csapattársa, Álvaro Morata arról beszélt, hogy az Atlético városi riválisánál nem érezte a bizalmat, ez állt nyári klubváltása hátterében. „A Real Madridból való távozásomat összetett szituáció előzte meg. Fontosnak akartam érezni magam Madridban, és reméltem, hogy bíznak bennem, de összességében mégis öt vagy hat opció is előttem volt támadásban. Most nagyon boldog vagyok a Juventusban, a klubban és a magánéletben is úgy általában. Ezt vártam, tudtam, hogy a Juve Európa egyik legnagyobb és Olaszország legjobb csapata” – magyarázta Morata.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik