BL: Ferdinandék „kicsinálták” CR-t az MU-nál, elmondta, mivel

Vágólapra másolva!
2016.02.17. 14:00
null
Ferdinand csak a „szépre” emlékszik (Fotó: Action Images)
Rio Ferdinand reagált Cristiano Ronaldo azon állítására, miszerint a Real Madrid portugál sztárja nem ápolt baráti kapcsolatot manchesteri csapattársaival.

 

Cristiano Ronaldo a Real Madrid Roma elleni Bajnokok Ligája-nyolcaddöntője előtt, kedd este beszélt a sajtó képviselőivel. Amikor a csapattársak baráti vagy épp nem baráti kapcsolatára terelődött a téma, CR azt mondta, hogy a Manchester Unitednél Rio Ferdinanddal, Paul Scholesszal vagy Ryan Giggsszel sem volt baráti viszonyban, mégis megnyerték a Bajnokok Ligáját.

„Nem az a fontos, hogy Bale átjön-e hozzám, vagy hogy Benzemával vacsorázom-e. Az ölelések és a puszik nem fontosak, csak az számít, mi történik a pályán. A Manchester Uniteddel Bajnokok Ligáját nyertem, hiába nem beszélgettem Scholesszal, Ferdinanddal és Giggsszel” – szólt CR nyilatkozata.

Rio Ferdinand aznap este a BT sporttelevízió vendége volt, ahol megkérdezték Ronaldo szavairól.

„Beszólt nekem! Pedig egykor szomszédok voltunk. Hihetetlen! Talán nem szerette a főztömet...” – reagált tréfás hangnemben a Manchester United korábbi hátvédje.

Ez a sajtótájékoztató is megmutatta, hogy milyen érzelmes ember ő. Mindig nyerni akar és mindig a csúcson akar lenni. Most mindenki a Barcelonáról beszél, és ez bosszantja" – tette hozzá Ferdinand.

„Emlékszem, az öltözőben rengetegszer szívattam őt, talán még most is ez dolgozik benne. Sokszor érkezett szűk farmerben, na, olyankor teljesen kicsináltuk a poénokkal. Nem biztos, hogy mindet értette" – emlékezett vissza Rio a kapcsolatára Cristiano Ronaldóval a támadó manchesteri időszakából.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik