BL: Feczesin is a keretben, 18 játékossal utazott el a Vidi

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.08.04. 11:22
null
A DVTK elleni meccset kihagyó Kovács István visszatérhet (Fotó: Veres Viktor)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Videoton kedd reggel busszal elindult a Liszt Ferenc repülőtérre, majd repülővel ment tovább Minszkbe – tudatta a klub hivatalos honlapja.

 

A Fokker 100-as típusú charterjárat helyi idő szerint 12.50-kor landol a fehérorosz fővárosban, ahol az együttes szállása lesz. Innen busszal körülbelül másfél órára található a mérkőzés helyszíne, ahol este Bernard Casoni edzést vezényel a csapatnak – olvasható a vidi.hu-n.

A Vidi 18 fős kerettel utazott el a szerdai BL-visszavágóra. A szezon első tétmérkőzésén, az FTC elleni Szuperkupa-találkozón sérülést szenvedő Feczesin Róbert meggyógyult, és ott is van a keretben, akárcsak Kovács István, aki a legutóbbi, DVTK elleni bajnokit kihagyta. Nem utazik viszont a csapattala BATE elleni hazai mérkőzésen megsérült Juhász Roland, a vírusos fertőzéssel bajlódó SimonÁdámésaz eltiltását töltő Rudolf Gergely – tudatta a klub hivatalos honlapja.

Az FK BATE Boriszov elleni visszavágót a hazaiak várhatják kedvezőbb helyzetből, hiszen az első, székesfehérvári mérkőzésen1–1-es döntetlen született. A fehérorosz csapat hivatalos honlapján jelentette be, hogy két nappal a mérkőzés előtt valamennyi belépő elfogyott, vagyis csaknem 13 ezer ember előtt léphet pályára a fehérvári csapat szerda este. A klubhonlap információi szerint lesznek Vidi-szurkolók is a helyszínen, akik közül néhányan ma délután repülnek Fehéroroszországba, míg mások mikrobusszal teszik meg a mintegy 1300 km-es távolságot.

A Videoton 18 fős utazó kerete:
Braniszlav Danilovics, Filip Pajovics, Szolnoki Roland, Heffler Tibor, Paulo Vinícius, Lang Ádám, Rémi Maréval, Fejes András, Kees Luijckx, Dinko Trebotic, Gyurcsó Ádám, Filipe Oliveira, Kovács István, Pátkai Máté, Feczesin Róbert, Mirko Ivanovszki, Alhassane Soumah, Sejben Viktor
Forrás: vidi.hu


Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik