BL: édesanyja sem hagyta szó nélkül David Luiz kötényeit

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.04.16. 15:38
Szörnyű szerda estén van túl David Luiz, a Paris Saint-Germain ötvenmillió fontos hátvédje.

A brazil válogatott védő Thiago Silva sérülése miatt kényszerű csereként lépett pályára a Barcelona elleni, hazai pályán 3–1-re elveszített Bajnokok Ligája-negyeddöntőn. A katalánok második és harmadik góljának szerzőjével, Luis Suárezzel rendesen meggyűlt a baja: az uruguayi két köténnyel is állva hagyta Luizt, mindkét akció góllal végződött. a Barcelona elleni, hazai pályán 3–1-re elveszített Bajnokok Ligája-negyeddöntőn. A katalánok második és harmadik góljának szerzőjével, Luis Suárezzel rendesen meggyűlt a baja: az uruguayi két köténnyel is állva hagyta Luizt, mindkét akció góllal végződött.

Az internet népe mémek formájában emlékezett meg a hátvéd teljesítményéről, akit édesanyja, Dona Regina az Instagramon vett védelmébe.

(Forrás: Instagram)
(Forrás: Instagram)

„Ő az én fiam, és mindig az lesz. Büszke futballista. Isten mindent lát és mindent tud, az emberek mégis azt hiszik, hogy ítélkezhetnek. De tévednek, csak Isten ítélhet meg bennünket. Édes fiam, mindig szeretni foglak, a szebb napokon, de a nehéz időkben még jobban!” – írta a képmegosztó közösségi oldalon David Luiz édesanyja.

David Luizt itt, édesanyját pedig itt követhetjük nyomon az Instagramon.

A kötények:

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik