BL: CR és Bale beférne a 100-as olimpiai döntőbe - Rodgers

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.10.21. 09:14
A labdarúgó Bajnokok Ligája szerdai rangadóján a Liverpool a Real Madridot fogadja. Brendan Rodgers, a hazaiak menedzsere szerint nagyon óvatosnak kell lenniük a BL-győztes elleni mérkőzésen, mert különleges fegyvereik vannak.

„Amikor terület nyílik, akkor kontrázásban nincs veszélyesebb a Real Madridnál, mert [Cristiano] Ronaldo és [Gareth] Bale személyében két olyan játékosuk van, akik a százméteres síkfutás olimpiai döntőjében is indulhatnának” – mondta Rodgers a spanyol As című lapnak. Rodgers a spanyol As című lapnak.

A Liverpoolnak szerdán némiképp könnyebb helyzete lesz, ugyanis a két villámléptű labdarúgó helyett csak egyre kell figyelni, mert Bale sérülés miatt kihagyja az összecsapást.

Brendan Rodgers kérdésre beszélt arról is, hogy egyszer szívesen dolgozna az Ibériai-félszigeten.

„Remélem, egyszer dolgozhatok Spanyolországban. Tanultam spanyolul, de fejlesztenem kell a tudásom, talán ha egyszer itt dolgoznék, úgy lenne a legkönnyebb. Még csak negyvenegy éves vagyok, ami fiatalnak számít, és még sok mindent al akarok érni a Liverpoollal. Ez egy hihetetlen klub, és remélem, még további húsz évig én leszek a menedzser” – válaszolt az északír szakember.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik