BL: Azért jöttünk, hogy sok problémát okozzunk – Casoni

Vágólapra másolva!
2015.08.04. 19:22
null
Bernard Casoni (Fotó: vidi.hu)
Egy erős, szervezett csapat ellen kell kiharcolnia a továbbjutást a Videotonnak a labdarúgó Bajnokok Ligája-selejtező szerdai játéknapján – többek között ezt mondta Bernard Casoni, a székesfehérváriak vezetőedzője a BATE elleni mérkőzést felvezető keddi boriszovi sajtótájékoztatón.

 

„A BATE egy erős, szervezett csapat nagy európai kupatapasztalattal, ezt láthattuk a hazai mérkőzésen is – idézi a vidi.hu Bernard Casonit. – Ennek ellenére sok problémát okoztunk a múlt héten a fehérorosz együttesnek, most is ezzel a céllal jöttünk, na és persze azért, hogy kiharcoljuk a továbbjutást, és ott legyünk a Bajnokok Ligája rájátszásában!"

Alekszandr Jermakovics, a BATE vezetőedzője úgy fogalmazott: „Minden jegy elkelt a Videoton elleni BL-visszavágóra, ez pedig, úgy gondolom, mindkét csapat számára előnyös lehet, hiszen ki az, aki nem szeret sok szurkoló előtt pályára lépni? Bízom benne, hogy a stadionba kilátogató szurkolók remekül fognak szórakozni.”

A tervezettnél valamivel korábban, helyi idő szerint 18.45-kor kezdődött a Vidi keddi edzése a Boriszov Arénában. A körülbelül egyórás tréning inkább átmozgató jellegű volt, taktikai elemeket nem gyakorolt a csapat.

Mint ismert, a két csapat párharcának fehérvári első felvonása 1–1-es döntetlennel zárult. A páros csata továbbjutója a BL-selejtezőben, vesztese az El-selejtezőben játszik playoffot a főtáblára kerülésért.

Az indulás pillanatai (Fotó: vidi.hu)
Az indulás pillanatai (Fotó: vidi.hu)

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik