BL: a Schalke-védő verhetőnek tartja a Real Madridot

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.12.15. 15:53
Hétfő délután sorsoltak a labdarúgó Bajnokok Ligájában. A Schalke – az előző szezonhoz hasonlóan – a Real Madriddal játszik a nyolcaddöntőben. Benedikt Höwedes, a német csapat hátvédje szerint a királyiak sem legyőzhetetlenek.

Az előző idényben már találkozott egymással a két csapat – ugyanígy a nyolcaddöntőben. A királyiak idegenben 6–1-re, otthon 3–1-re nyertek, Cristiano Ronaldo összesen négyszer köszönt be a két mérkőzésen.

„Nem felejtettük el, hogy legutóbb csúnyán kikaptunk… A Real a világ egyik legjobb együttese, de még az ilyen csapatok is verhetőek – állítja Höwedes. – Mindent megteszünk, hogy megnehezítsük a címvédő dolgát.”

„Elképesztő csapat a Real, de kétszer kilencven perc alatt bármi megtörténhet a futballban. Már nagyon várjuk a találkozót, meg akarjuk mutatni, mit tanultunk a legutóbbi mérkőzésből” – mondta Joël Matip.

„A sors akarta így, hogy ismét találkozzunk egymással, már alig várom a mérkőzést! – lelkendezett Maxim Choupo-Moting. – Az előző szezonban nem játszottam ellenük, ezért külön örülök, hogy megmutathatom magam. Most biztosan nem kapunk ki kilenc-kettőre!”

További reakciókat a BL-nyolcaddöntő sorsolásáról ide kattintva olvashat!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik